14. března 2018 • 13:18

Tvrdé řežby v Ostravě! Pátý galavečer OKTAGONU se představí vyprodané hale

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velký svátek MMA se v sobotu uskuteční ve vyprodané zimní hale v Porubě. V pořadí již pátý galavečer MMA organizace OKTAGON nabídne střet elitních bojovníků z České republiky a Slovenska. Všechny zápasy z hlavní karty odvysílá v přímém přenosu v sobotu od 20 hodin stanice O2 TV Sport.



OKTAGON, největší organizace MMA v Česku a na Slovensku, zavítá vůbec poprvé v historii do Ostravy. Na fanoušky zde čeká turnaj, který přinese řadu špičkových bojovníků z domácí scény. Chybět nebude ani vítěz první řady reality show O2 TV Sport OKTAGON Gábor Boráros (13-4). Populární slovenský bojovník vyzve v jednom z vrcholů večera polského zápasníka Mariusze Radziszewskiho (14-16). Gábor tak po červencové prohře s Mohamedem Sayahem má šanci vrátit se zpět na vítěznou vlnu.

V hlavním zápase večera na pětkrát pět minut se pak představí ostravský rodák a nejlepší česká lehká váha Matěj Kuzník (11-3), soupeřem mu bude velký rival a vycházející hvězda slovenského MMA Ľudovít Klein (10-2). "Tento souboj je na sociálních sítích již několik týdnů neuvěřitelně vyhecovaný, bude to bitva, na kterou se bude dlouho vzpomínat," slibuje Ondřej Novotný, hlavní promotér galavečera, a také komentátor stanice O2 TV Sport.

Na OKTAGONU 5 se do klece postaví i další hrdinové reality show O2 TV Sport OKTAGON. Jako například Ondřej Raška, Pavel Simandl nebo Lukáš Pajtina. Sobotní galavečer bude hostit také semifinálový zápas pyramidy těžkých vah, mezi neporaženým Michalem Martínkem (5-0) a ostříleným slovenským veteránem Krištofem Nataškou (8-5). Martínek se jako bývalý extraligový hokejista zařadil k největší senzaci minulého roku, když z pěti zápasů to ani jednou nenechal na rozhodování bodových rozhodčích a pokaždé svého soupeře ukončil před limitem. Teď má před sebou největší zápas dosavadní kariéry.

Živé vysílání galavečera OKTAGON 5 může sledovat každý i přes populární tarif O2 TV Sport na den za 69 Kč, kde lze přenos sledovat v prohlížeči nebo v aplikaci O2 TV na mobilu i tabletu. Stanice O2 TV Sport exkluzivně vysílá kromě OKTAGON MMA i přímé přenosy dalších čtyř nejslavnějších domácích MMA organizací - XFN, Heroes Gate, Fusion Fight Night (FFN) a Fight Night West (FNW).

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud