Ondřej Němec
27. června 2018 • 21:50

Poslední rýpance! Kincl se na Vémolu usmíval, ten mu potřebuje namlátit

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Show i drama. Veřejné vážení je atrakcí pro fanoušky, ale i jednou z posledních možností, jak nabourat psychiku soupeře před duelem. To bylo znát i ve středu vpodvečer ve Žlutých lázních, kde se uskutečnilo vážení před galavečerem XFN 11, jehož zlatým hřebem bude souboj Karlose Vémoly s Patrikem Kinclem.



A Karlos Vémola s Patrikem Kinclem si rozhodně měli co říct. Jakmile si pohlédli do očí, začal český Terminátor s ostrým výrazem promlouvat ke svému soupeři. Ten se dlouho neudržel a reagoval. Diváci však neměli možnost slyšet, jaká slovní přestřelka proběhla.

Vémola vs. Kincl: Poslední setkání tváří v tvář před duelem
Video se připravuje ...

„Karlos mi říkal, že mě má rád. A že mu chybím,“ zažertoval Kincl. „Tak jsem mu říkal, že se uvidíme v kleci a obejmeme se tam. No ne, já mu jen řekl, ať už nechá těch řečí, že je zápas už tady a už mi neuteče,“ dodal šampion velterové váhy. „Už si s ním nemám co říct. Byli jsme kamarádi, to už neplatí. Jediné co teď potřebuju, je mu namlátit,“ komentoval situaci Vémola.

Velikou odvetu má před sebou Machmud Muradov s Davidem Ramirézem, který mu v roce 2016 zlomil klíční kost. V Česku usazený bijec tak souboj vnímá velmi osobně. „Po tom zranění jsem měl dlouho každý den v hlavě jako první myšlenku, když jsem se vzbudil, že potřebuji odvetu. A i když jsem měl jiné soupeře, tak jsem si představoval Ramiréze. Tady jsem mu pohlédl do očí a v O2 Areně mu vše vrátím. Dokážu, že prohra s ním byla jen omyl. Přejedu ho na zemi, v postoji a třeba i ve vzduchu,“ usmíval se sympatický Uzbek.

Karlos Vémola a jeho silácká póza
Karlos Vémola a jeho silácká póza

Maškovou uklidnilo přátelské gesto

Zcela odlišnou atmosféru mělo setkání dvou bojovnic. Sandry Maškové s Camilou Rivarola ze Švédska. Obě se na sebe totiž usmívaly a nakonec se přátelsky objaly.

„Jsem z tohoto zápasu nervóznější, než při své premiéře v kleci,“ přiznala Mašková, která je úspěšnou kickboxerkou, ale v oktagonu ji čeká teprve druhý zápas. „Před tím jsem nevěděla, do čeho jdu, teď to vím, tak se mě to psychicky víc dotýká. Ale když jsem viděla soupeřku, hodilo mě to celkem do pohody. Ne proto, že by byla slabá, ale je přátelská. Takže už je to v takovém frendly duchu, už se mi bude pracovat mnohem lépe.“

Vémola před soubojem s Kinclem: Odpočítávám vteřiny, v O2 aréně to bude easy
Video se připravuje ...

Jedním z nejkvalitnějších duelů, které galavečer XFN 11 divákům nabídne, bude střet Ivana Buchingera s Jaroslavem Pokorným. Oba ale shodně uvádí, že mezi sebou žádnou nenávist necítí. Naopak mají pro svého soupeře jen uznání a respekt. „Ivan je sportovec tělem i duší, je to obrovský sympaťák. Dokázal toho v MMA opravdu hodně. Já si ho velmi vážím,“ říká Pokorný.

„Jsme sice novodobí gladiátoři, jdeme se zbít, ale já to neberu jakkoliv nepřátelsky. Jarda je skvělý sportovec. Nemám proč ho nenávidět,“ potvrdil vzájemné uznání Buchinger.

Václav Noid Bárta o šikaně, thajboxu i jak svedl největší souboj o dceru
Video se připravuje ...

Rapper Rytmus míří do ringu: Je mi jedno, že jsem outsider!
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud