3. července 2018 • 13:16

Šampion XFN Vémola odpovídal čtenářům. Co ho čeká po Kinclovi?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po velkém vítězství v O2 Areně odpovídal šampion XFN v kategorii do 93 kilogramů, Karlos "Terminátor" Vémola, na otázky čtenářů deníku Sport. Jak se ohlížel za zápasem proti Patriku Kinclovi? Co ho motivuje k boji? Přečtěte si odpovědi, které Karlos poskytl ONLINE.



Karlos Vémola

Jakub, 3. července 2018
Ahoj Karlosi, gratulace k vítezství chtěl by si odvetu s Hermansonem ?
Hermansson mě porazil. Chtěl bych se dostat do UFC. Až s tam dostanu, třeba se potkáme tam.
Tomi, 3. července 2018
Cau Karlosi. Nenabizi se zapas s Machem? Ja jen, ze mi prijde divne, ze pas sampiona v 84 drzi on a za nejlepsiho v te vaze jsi prohlasovan ty.
Já se prohlašuji za nejlepšího ve všech vahách. Já s Machem úzce spolupracuji. Moc mě těší, že je šampionem právě on. Já mu fandím a nepotřebujeme si vzájemně křížit cestu. On je šampion ve střední, já v 93. Když budu chtít mít přes rameno další pás, seknu ho klidně v těžké.
John, 3. července 2018
Ahoj Karlosi, gratulace k vitezstvi. Jak ti bylo ve tretim kole, kdy si aspon v televizi vypadal trochu otřeseně a nekoordinovaně po pár uderech od Kincla? Chvílema jsem se bál, že tě Kincl dorazí, ale měl až moc velkej respekt a ty ses vzpamatoval po chvili a už sis to pohlídal. Jak ti v tu chvili bylo? Měl jsi obavu nebo aspon malou pochybnost že to nemusí dopadnout dobre? A jeste druha otazka, co ti v tuto chvili brani vratit se do UFC? Diky a at se daří v kariere i nadale
Nebudu říkat, že jsem nebyl nahulenej, ale tady se právě ukázalo, kdo to vítězství víc chtěl. Kincl měl možnost mě dorazit, ale bál se. Já jsem tam stál a přijímal rány. Zapnul jsem autopilota a šel si pro vítězství i přes mrtvoly. Musel by mě dřív zabít, než abych to vzdal. Lvi žerou první. Never give up.
Matej, 3. července 2018
Proc lzes o uzivani dopingu? Trenink 4x denne a ty se nam snazis rict ze uregenrujes ze suplementu ? Nemyslim to zle. Hodne stesti v dalsim utkani
Jsem jeden z mála českých fighterů, který pravidelně dopingovou kontrolou procházel. Už tenkrát jsem čtyřikrát denně trénoval, vždy jsem dopingovou kontrolou prošel. Proč si tedy myslíš, že teď potřebuji něco měnit? Vždy nastupuji podle platných pravidel XFN a nevím proč se snažíš upřít něčí tvrdou dřinu a odříkání hloupými řečmi o dopingu. Kolik fighterů si může říct, tak jako já, že několikrát prošli dopingovou kontrolou. Víc k tomu nemá co říct.
David Štajnc , 3. července 2018
Zdravím, plánuješ v přípravě na příští zápas nějaký camp ve státech, nebo celá příprava proběhne stejně jako do teď? Případně u koho chceš vyšperkovat Stand up? Ať se daří a hlavně ať drží zdraví.
Na stan up mám špičkové trenéry v Čechách, viz Reinders a Macháček. A každý můj kemp se odvíjí od soupeře, takže až budu vědět, kdo bude soupeř, podle toho budu volit kemp.
Honz, 3. července 2018
Čau Karlosi, předně gratuluju k výhře. Bylo to zasloužené. Přesto myslíš, kdyby byl zápas na 5 kol, že by to byla výhoda pro Kincla ? Zdálo se mi, že by tě v dalších kolech dokázal uboxovat a knockoutovat, každopadně to bylo na 3 kola, takže výhra :-) Budeš mít ještě nějaké zápasy před O2 v prosinci ?
Kdyby byl zápas na pět kol, připravil bych se na pět kol. Ale zápas byl na tři, takže jsem byl připravený na tři a tři kola ze tří jsem vyhrál. Podívej se jak Kincl po zápase vypadal. Nepřipadá mi, že byl fresh a ready do čtvrtého kola.
Duri, 3. července 2018
Ahoj, gratulujem k vyhre - myslel som si od zaciatku, ze to das. Chcel by som sa spytat - uvazujes nad tym viac zamakat nad pracou v postoji? zem ti ide super, len ten postoj mi prisiel slabsi. Dakujem. drzim palce v dalsich zapasoch
Postoj byl určitě slabší, ale určitě byl lepší, než v mém posledním zápase. Samozřejmě na tom pracuji a pokud se budu zápas od zápasu zlepšovat, mise splněna.
Zdeněk, 3. července 2018
Zdravím. Jsem naprostý laik,ale když se na to dívám třeba v televizi musím se zeptat: Je to ještě sport,nebo někdy normální jatka?Existují nějaká pravidla,co se smí a co už ne?Děkuji za odpověď
Na tohle bych doporučil, si o tom sportu něco přečíst. Budeš překvapen, jak zajímavý tento sport je a kolik pravidel má.
Tomáš Skoupil, 3. července 2018
Čau Karlos,v první řadě bych ti chtěl poděkovat ke čtvrteční výhře. Dále bych se tě chtěl zeptat,kde tě uvidíme na dalším turnaji XFN?protože plánují tě podpořit na XFN 13, kde věřím že už budeme slavit tvoji úspěšnou cestu do UFC. Jinak doufám, že budeš mít zápas s Piratem a dáš mu 1 kolo TKO. Přeji hodně zdraví.
Pokud by byl zápas s Pirátem, tak vám všem slibuji 1. kolo TKO, jako že se Terminátor jmenuji. A ano, na XFN 13 se poprvé představím na Slovensku a moc se na to těším.
Radim , 3. července 2018
Ahoj, jak moc pravděpodobné je, že se příští rok představíš v UFC? Koukal sem že jsi 65.ve světovém žebříčku middleweight, chybí teda už jen krůček k návratu? Díky
Podle mě chybí dvě dobrá vítězství.
Chevvy, 3. července 2018
Tak chtelo byto toho atilu abys ukazal zesi kral ceskoslovenska
Přesně to bych chtěl, co mám dělat...
Karel Kumbera , 3. července 2018
Čau Karlos, jsem tvůj velký fanoušek a moc ti přeji návrat do UFC. Chtěl jsem se zeptat kolik času denně trénuješ a co je tvým snem a co považuješ za vrchol kariéry, který pevně věřím určitě teprve přijde😉
Odpověď máš v předešlé odpovědi a díky, že mi fandíš.
Dušan, 3. července 2018
Dobry den.Jsem vas velkej fanda a chci se zeptat kdo bude pristi souper a kdy?
Děkuji, ale tohle je dotaz na XFN.
Eliška, 3. července 2018
Jaká je tvoje největší motivace a jaké jsou tvé další cíle v MMA?
Momentálně jsou mojí největší motivací fanoušci, když vidím jak mi fandí a to, když vidím, jak motivuje jiné lidi k výkonům. A to, že se mi daří sunout české MMA tam, kde nikdy nebylo, i když o mně Kincl říká, že jsem ostuda českého MMA. A mé další cíle jsou všeobecně známé, dostat se zpět do UFC a vyprodat českou O2 Arenu.
Petr Korytář, 3. července 2018
Přišlo mi, že Kincl je strašně měkký, takový jakoby hodný a nemá ten drajv soupeře dorazit, domlátit. I z jiných zápasů. S tímhle by podle mne v cizině neuspěl, jen jako kořist. Vidíš to podobně Karlosi. Díky za zážitky a fandím!
Já bych neřekl, že byl měkký, já bych řekl, že měl strašný respekt z mojí síly. Většinu zápasu v podstatě utíkal. A i když měl šanci mě dorazit, tak se bál ke mně přijít blíž, abych ho náhodou netrefil, nebo nehodil. On po zápase tvrdil, že to bylo proto, že mě neviděl. Za mě to ale byla zbabělost, tak i kdybych ho neviděl a prohrával jsem dvě a půl kola, tak prostě u konce třetího přijdu, ať se děje, co se děje, a pokusím se soupeře ukončit za každou cenu. I za cenu toho rizika, že si do něčeho nalezu, protože bych rozhodně nechtěl jako on, jen proto, abych prohrál na body vlastně, jak to od začátku plánoval.
milan strejc, 3. července 2018
Jsi fak dobrej preju ti spokojenost ve tvem osobnim zivote
Děkuji.
Filip, 3. července 2018
Ahoj Karlosi, zajimalo by me co si myslis o pokore? Ve sportu a obecne v zivote, jak je nebo neni pro tebe dulezita. Preju dalsi uspechy a znovuucast v UFC! Fandim ti!!
Kdo mě zná, tak ví, že mám pokory víc než dost. To, že mé zápasy jsou většinou vyhajpovaný, abych se namotivoval, což je o mně známo a po každém zápase jdu a svému soupeři podám ruku, což si myslím, že je uznání pokory. a nevím, co víc po mně chcete. Nemůžete po mně chtít, abych se začal s Patrikem kamarádit a začal s ním, jak se říká, chodit na pivo. Každý máme v životě právo volit si své přátele a lidi, co si pustíme do života. Já si na tohle dávám pozor obzvlášť. Na rozdíl od něj, jsem ho jako sportovce uznal před i po zápase. Víc po mně nemůže nikdo chtít.
Růžička, 3. července 2018
Ahoj Karlosi, velký obdiv k tobě, jseš opravdu sportovec a pomáháš fightům získat respekt. Doufám, že přejedeš Végha a že se Pirát nebude pořád schovávat a schramstneš i jeho.
V to doufám taky. Děkuju za podporu.
denx, 3. července 2018
Rikal jsi , ze s Patrikem nikdy uz kamosi nebudete... S Monstrem jsi byl taky na ostri noze a jste partaci .. jaky je rozdil???
Rozdíl je, že Monstra jsem před zápasem vůbec neznal. Nikdy jsem o něm neslyšel, nikdy jsem se s ním nebavil. Na začátku jsme si nesedli, v kleci jsme si to vyříkali a po zápase jsem zjistil, že i když se v něčem neshodneme, tak máme spoustu společných zájmů a cílů. Kde s Patrikem jsem se dlouhá léta znal, a on mě zradil. Takové lidi ze života vylučuju. Věřím, že když vás pes kousne jednou, udělá to znovu a u hyeny to platí obzvlášť.
Berezovský, 3. července 2018
Uspěl by v kleci někdo, kdo by ovládal jen aikido? Mám na mysli opravdového mastera, třeba jako Steven Seagal.
Tenhle sport se jmenuje smíšená bojová umění. Ať už je to jakékoliv umění, jenom s jedním v našem sportu neuspějete. Je to jako byste chtěli vyhrát desetiboj a uměli jen házet oštěpem.
acol, 3. července 2018
Jak to bylo s tim stouchancem do Patrikova oka?? on tvrdi , ze byl to , ze ne...
On tvrdí, že jo. Já o ničem nevím a rozhodčí to neviděl. Nikdo jiný to neviděl. Ale v podstatě je to jedno, nijak to neovlivnilo zápas. Neřeknu, kdyby v první půli zápasu vedl, a potom se to otočilo. Ale on první půlku zápasu prohrál, pak přišel údajný šťouchanec a v podstatě se nic nezměnilo. Druhou půli zápasu zase prohrál.
Jann, 3. července 2018
ahoj, jak dlouho probíhá regenerace po zápase? Dík
Ahoj, záleží po jakém zápase. Po tom posledním, kdy jsem skončil naprosto bez zranění, jsem si dal v pátek, sobotu a neděli naprostý odpočinek. Od pondělí jsem zase v přípravě. Zatím trénink jen jednou denně, pozvolná příprava. Ale čím déle bych netrénoval, tím hůř bych se do tréninkového tempa vracel.
Jaromír Kaprál, 3. července 2018
Moc Vám fandím. Na druhou stranu je jasné, že kariéra míří ke konci. Mátě nějaký plán, co dělat po konci kariéry?
Jsi úplně vedle. Já mám před sebou určitě ještě dobrých pět let. A když bude potřeba tak ještě dalších špatných pět let, které snad nebudu potřebovat. Takže doufám, že za pět let ukončím kariéru na výsluní. To se vše bude případně odvíjet od zranění. Doufám, že žádná nenastanou a kariéra bude dlouhá. České MMA mě zatím ještě potřebuje, až uvidím, že ne, tak s radostí odejdu do důchodu.
William , 3. července 2018
Karlos jsi stroj. Kdyby pičus pirát šel opravdu s tebou do zápasu, udělal by jsi to zadarmo jak jsi prohlásil? Stal by ti opravdu za to?... Ps: za přípravu nic neutratis do něho můžeš jít kdy chceš a bez přípravy
Zadarmo asi ne, to byla pozápasová euforie. Na rozdíl Kincla se netajím tím, že ten sport dělám taky pro peníze. Závisí na mně moje rodina. A z mých výkonů jsou placeni moji trenéři a manažeři, takže vůči nim by nebylo fér, abych mlátil někoho zadarmo jen kvůli svému egu. Z toho už jsem dávno vyrostl.
Danny12, 3. července 2018
Ahoj Karlosi. Předem gratulace k vítězství nad P.Kinclem. K dotazu. Jak vidíš do budoucnosti možnost zápasu s A.Véghem, pokud jste nyní každý v jiné organizaci? Je nějaká cesta, jak tento zápas přesto uskutečnit? Kolik by sis případně dal % na vítězství? Díky a hlavně ať Ti slouží zdraví
Kde je vůle, tam je cesta. Procenta... Za mě to je jasná výhra, takže 100 % Nechodím do zápasu s žádnými pochybami.
Marek, 3. července 2018
Dobrý den, je možné, že by jste zápasil proti Attilu Véghovi pod Oktagonem? Dovoluje Vám to smlouva nebo jste vázán XFN? Nebo by jste nezápasil pod nikým jiným než je XFN, podobně jako Attila řekl, že by nezápasil jinde než v Oktagonu? Velmi Vás respektuji a v O2 aréně jste opět prokázal, že jste na cestě do UFC, klobouk dolů před vaší přípravou na zápas a shazováním váhy.. S pozdravem Marek
Děkuju za přání. Smlouvou samozřejmě vázán jsem. Záleží na nich, jestli by chtěli, aby XFN šampion šel namlátit šampionovi Oktagonu.
Miroslav, 3. července 2018
Troufnul byste si na Mcgregora?
Určitě. Zápas snů pro každého fightera.
Lumír, 3. července 2018
Ahoj Karlosi. Jak vychazis s matkou tveho syna? Dekuji za odpoved a preju brzky navrat do UFC.
No comment :)
Lukáš, 3. července 2018
Karlosi, kdy budeš znát jméno svého dalšího soupeře?
To je otázka na XFN, ne na mě.
Tomáš Píta, 3. července 2018
Jak by podle Vás dopadl duel Kincl - Muradov? Podle mne by ho Muradov strašně zbil.
Zdravím, strašně asi ne. Byla by to podle mě taktická bitva a Muradov by vyhrál na body. Mě osobně by zajímal duel Petr "Píno" Ondruš vs. Patrik Kincl. Kde by to bylo vyrovnanější, ale myslím, že by Píno dokázal zvítězit.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud