Ondřej Němec
6. července 2019 • 16:00

Jones přestává být opatrný, Santosova bomba může šokovat, varují hvězdy

Vstoupit do diskuse
0
  • Jon Jones (vlevo) při vážení s Thiagem SantosemJon Jones (vlevo) při vážení s Thiagem SantosemFOTO: Profimedia.cz

    Tohle bude pořádně drsná bitva! Zkušenosti hrají pro Jona Jonese, Thiago Santos má ale brutální ránu, kterou může šokovat... Co říkají na nadcházející superduel v UFC domácí hvězdy MMA Karlos Vémola, Attila Végh či Patrik Kincl?

  • Karlos Vémola

    „Jon Jones je o třídu lepší zápasník, tohle je pro něj jednoduchý souboj, ve kterém bude mít převahu. Je moc zkušený na to, aby si naběhl do bomby.“

    Karlos Vémola si zkusil americký fotbalFoto Česká asociace amerického fotbalu

  • Jiří Procházka

    „Nerad předpovídám.

    V tomhle zápase to pro Jonese nevidím tak jednoduše. Mohl by to ubodovat, tak jak to umí, ale musí si hodně hlídat rázné výpady, které výborně časuje a trefuje Santos. Když bude Jones správně namotivovaný, tak to strategicky zvládne. Ale hlavně nechť vyhraje lepší, a je krásný BOJ! BJP!!!“

    Zápasník a šampion organizace Rizin Jiří "Denisa" ProcházkaFoto Michal Beránek (deník Sport)

  • Attila Végh

    "Myslím si, že vyhraje Jon Jones. A to proto, že je větší. Dokáže mít normálně i sto kilo, zatímco Santos je typická osmdesát čtyřka. Se Santosem jsem trénoval, když jsem byl v Americe. Už tehdy byl velmi tvrdý. A od té doby se brutálně zlepšil, je vyvinutý, nabitý a v rukách má strašné petardy.

    Reálně si ale myslím, že vyhraje Jon Jones. Nicméně je to MMA, Santos může dobře trefit, navíc je outsiderem souboje, což je někdy lepší, může překvapit."

    Attila Végh před zápasemFoto Barbora Reichová / Sport

  • Patrik Kincl

    "Jon Jones je bezesporu králem polotěžké divize. Patří k zápasníkům, kteří dokážou neustále přicházet s něčím novým, a měnit tak svůj styl. Je velmi těžké ho načíst. Na druhou stranu mi přijde, že si je sám sebou až moc jistý. Přestává být opatrný. Toho bude chtít určitě Thiago Santos využít. Thiago ustojí hodně ran a stačí mu trefit jeden tvrdý úder. Podle mě bude chtít vyvolat přestřelku, ze které může těžit a šokovat celý svět.

    Jones by se měl od Santose držet dál a vše trefovat na vzdálenost. Pokud by hrozilo nebezpečí, tak by měl soupeře svazovat do klinčů. Vítězem bude ten, který si prosadí svůj styl. Každopádně očekávám parádní podívanou."

    Patrik KinclFoto Michal Beránek / Sport

  • Michal Martínek

    "Věřím, že vyhraje Jones, protože je komplexnější. Bude záležet, jestli ho Santos trefí a jak se s těmi ranami vypořádá. Ale myslím si, že by to měl zvládnout."

    Michal Martínek s pásem šampiona OKTAGON MMAFoto OKTAGON MMA

  • Machmud Muradov

    "V tomto zápase fandím Jonesovi, je to jeden z mých oblíbených zápasníků. Myslím si, že vyhraje, protože je zkušenější, a navíc má dar od boha. Musí si ale dát pozor na Santosovu bombu, protože tou ho může poslat k zemi."

    Machmud Muradov po vyhraném zápase na XFN 15 v O2 areněFoto Filip Nagy (pro XFN)

  • Miloš Petrášek

    „Myslím, že Jon Jones vyhraje. Thiago Santos poráží bojovníky svojí tvrdostí, necouvne ani o centimetr a je to typ bojovníka, který se jde porvat. Naopak Jon Jones každého protivníka nastuduje a v zápase ho postupně demoluje. Má nejvyšší zápasové IQ plus všechny fyzické a psychické atributy, které do života dostal, z něj dělají napříč váhami nejlepšího bojovníka, který kdy byl.“

    MMA bojovník Petrášek: Vémola mi pomohl v přípravě, zápasit proti němu nechci
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud