12. ledna 2020 • 16:53

Čím dál lepší. České sprinterky doběhly ve světovém sprintu u Labe sedmé

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lyžařky Kateřina Janatová a Petra Hynčicová doběhly na Světovém poháru v Drážďanech ve sprintu dvojic sedmé. České reprezentantky dnes na břehu Labe vylepšily o dvě místa svůj výsledek z prosincového závodu v Planici.

 



Janatová a Hynčicová byly ve sprintu dvojic v Drážďanech sedmé    Lyžařky Kateřina Janatová a Petra Hynčicová doběhly na Světovém poháru v Drážďanech ve sprintu dvojic sedmé. České reprezentantky dnes na břehu Labe vylepšily o dvě místa svůj výsledek z prosincového závodu v Planici.

Vítězství ze slovinského střediska si dnes zopakovaly Švédky Maja Dahlqvistová a Linn Svahnová, které v těsném finiši o devět setin sekundy porazily švýcarskou dvojici Laurien Van der Graaffová, Nadine Fähndrichová.

Tereza Beranová, která si v sobotním individuálním sprintu vyjela 20. místem životní výsledek, dnes ve dvojici se Zuzanou Holíkovou vypadly v semifinále a obsadily 20. místo.

Mužský sprint dvojic vyhráli poprvé ve Světovém poháru Francouzi zásluhou sobotního vítěze Lucase Chanavata, který se na trati střídal s Renaudem Jayem. Druhé Švédy předstihli o devět setin, třetí Rusové ztratili 18 setin.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud