11. ledna 2011 • 10:28

Milionové hry deníku Sport. Tak do toho!

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chcete vyhrát milión nebo nové auto? Sledujte od 28. ledna do 4. března deník Sport a www.isport.cz. Každý den najdete ve Sportu soutěžní čísla, která vás mohou dovést až k výhře. Tak do toho!



Pravidla hry:

Hra „Fotbalové miliony“ se dělí na základní „Hru o milion“ a finálovou „Hru o auto“.

„Hra o milion“ je rozdělena na dvě shodná kola. Každé ze dvou kol „Hry o milion“ začíná vydáním hrací karty. S hrací kartou, která bude vydána se Sport magazínem v pátek 28. 1. 2011 (zelená karta), se hraje 1. kolo „Hry o milion“, jenž končí dne 10.2.2011. S hrací kartou, která bude vydána se Sport magazínem v pátek 11. 2. 2011 (červená karta) se hraje 2. kolo „Hry o milion“, jenž končí dne 24.2.2011.

Od pátku 25. 2. 2011 se hraje finálová „Hra o auto“, ke které jsou potřebné obě hrací karty z 1. a 2. kola „Hry o milion“. Finálová „Hra o auto“ bude ukončena dne 4.3.2011.

Hra o milion:

V deníku Sport (v neděli v Nedělním Sportu) budou po celou dobu trvání „Hry o milion“ každý den postupně zveřejňována soutěžní čísla. Pokud se některé soutěžní číslo bude shodovat s číslem na hrací kartě určené pro toto soutěžní kolo, setře účastník soutěže příslušné políčko s daným soutěžním číslem. Pod ním objeví natištěný sportovní symbol.

Účastník hry poté zaškrtne prázdné políčko vedle tohoto sportovního symbolu v horní části hrací karty. Pokud účastník takto v průběhu daného soutěžního kola zaškrtne všechna prázdná políčka vedle příslušného sportovního symbolu, vyhrává finanční výhru přiřazenou k tomuto sportovního symbolu. Na 1 hrací kartu může být získána pouze 1 finanční výhra.

Tato výhra bude výherci osobně předána v sídle společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. nejpozději do 14 dnů po ukončení daného soutěžního kola, v němž byla výhra získána. Podmínkou získání výhry je její nahlášení na výherní linku 241 095 595 v době mezi 8. a 12. hodinou v den, kdy byla výherní čísla zveřejněna, nebo mezi 8. a 12. hodinou dne následujícího.

Výhra bude poskytnuta pouze v případě jejího uplatnění ve výše uvedeném termínu a po telefonickém osvědčení platnosti hrací karty se správně zaškrtnutými políčky. Řádně nebo včas nenahlášené výhry propadají ve prospěch organizátora soutěže.

Pokud soutěžícímu chybí čísla z předchozích vydání tištěného deníku Sport nebo Nedělního Sportu, může si je dokoupit pomocí SMS zprávy. Chybějící čísla lze pomocí SMS dokoupit nejdříve následující den po jejich uveřejnění v deníku Sport nebo Nedělním Sportu.

Stačí zaslat SMS ve tvaru CISLADDMM na telefonní číslo 907 99 15, kde místo DDMM vypíše datum, pro které chce čísla zaslat - například pro zaslání čísel z 29.1. pošle SMS ve tvaru CISLA2901. Obratem obdrží SMS s požadovanými čísly!

Platí pro zprávy odeslané výhradně mobilním telefonem. Cena jedné takové SMS zprávy je 15 Kč vč. DPH. Provozuje Ringier Axel Springer CZ a.s. V případě, že máte dotaz či problém s dokoupením čísel pomocí SMS (např. čísla nedošla v pořádku, odeslal/a jste SMS, ale žádná čísla jste neobdržel/a), pište na email: mobil@ringier.cz. Více informací o na www.blesk.cz/mobil a na www.platmobilem.cz.

Hra o auto:

Pro účast ve finálové „Hře o auto“ je nezbytné vystřihnout z 1. hrací karty (zelená karta) kupon, nalepit ho na uvedené místo na 2. hrací kartě (červená karta), správně zodpovědět soutěžní otázku a kartu v řádném termínu zaslat na níže uvedenou adresu nebo odevzdat v sídle organizátora soutěže.

Soutěžní otázka bude otištěna v pátečním vydání magazínu deníku Sport dne 25. 2. 2011. Účastník soutěže vepíše svou odpověď na tuto soutěžní otázku do políčka označeného na kartě „Odpověď na soutěžní otázku“ a zašle hrací kartu na adresu: Milionové hry Sportu , P.O.Box 2011, Kafkova 19, 160 41, Praha 6 nebo ji odevzdá na recepci společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. v Praze, na adrese Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, a to tak, aby karta byla doručena (odevzdána) do pěti pracovních dnů po zveřejnění soutěžní otázky.

Organizátor soutěže poté z platných hracích karet, které mu budou na místa a ve lhůtě uvedené výše doručeny, vyhodnotí nejpřesnější odpověď. Jeden soutěžící, který zašle správně vyplněnou hrací kartu se správnou nebo nejpřesnější odpovědí a splní všechny podmínky vyplývající z pravidel soutěže, vyhrává hlavní cenu: automobil Toyota RAV 4.

V případě více shodných nejpřesnějších odpovědí rozhodne o výherci krátká vědomostní soutěž, která proběhne v sídle společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s., a to nejpozději do 18.3.2011. Pravidla vědomostní soutěže určí společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. Neúčastí na vědomostní soutěži přichází účastník o možnost hrát o cenu automobil Toyota RAV 4. Předání automobilu výherci proběhne do 14 dnů po určení výherce „Hry o auto“, a to v autosalonu Toyota Louwman Praha.

Hrací karta bude distribuována s vydáním deníku Sport. Až do vyčerpání zásob může být také zaslána přímo zájemci na základě telefonátu na infolinku 241 095 595.

Hrací karty je dále možno zdarma vyzvednout na recepci sídla společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s., Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, v pracovní dny mezi 9.00 hod. a 16.00 hod.

Předpoklady platnosti hrací karty: Musí jít o originální hrací kartu, kterou vydal organizátor soutěže pro jedno určité kolo soutěže, karta je chráněna bezpečnostním kódem, nejsou setřena jiná čísla než již zveřejněná a taková hrací karta není poškozená nebo nečitelná. Karta musí dále obsahovat požadované údaje, jeli možné je vyplnit a dále jde-li o Hru o auto, musí obsahovat správně vyplněná pole a odpověď na soutěžní otázku. Každá karta je chráněna proti zneužití unikátním bezpečnostním kódem.

Podmínky soutěže:

Organizátorem soutěže je společnost Ringier Axel Springer  CZ a.s. Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby s trvalým pobytem v České republice, starší 18-ti let. Organizátor neodpovídá za ztrátu nebo nedoručení hracích karet na uvedenou adresu.

Účastí v soutěži tzn. odesláním či odevzdáním vyplněné hrací karty organizátorovi akceptuje soutěžící tato pravidla soutěže. Účastí v soutěži se všichni účastníci soutěže zavazují dodržovat i její pravidla.

Účastí v soutěži dále projevuje každý účastník soutěže souhlas s publikováním svého jména, bydliště a fotografie v deníku Sport a Nedělním Sportu či na internetových stránkách www.isport.cz, v případě výhry, dále dává souhlas s tím, že společnost Ringier Axel Springer  CZ a.s. je oprávněna zpracovávat jako správce osobní údaje účastníka soutěže poskytnuté v rozsahu jméno, příjmení, telefonní číslo, adresa eventuelně jiné účastníkem soutěže sdělené kontaktní údaje za účelem realizace soutěže, a to na dobu neurčitou, k zajištění účasti soutěžícího v soutěži a rovněž k marketingovým aktivitám společnosti Ringier Axel Springer  CZ a.s.

Tyto osobní údaje jsou poskytovány dobrovolně a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům.

Organizátor soutěže si vyhrazuje právo kontroly pravosti a platnosti hrací karty, jakož i všech podmínek pro účast ve hře a posouzení nároku na výhru. V případě potřeby si organizátor vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Výhry v soutěži nejsou soudně vymahatelné.

Nevyzvednou-li si výherci výhry, či neposkytnou-li součinnost k tomu aby jim výhry mohli být řádně předány nejpozději do dvou měsíců ode dne oznámení jména výherce, propadají výhry ve prospěch organizátora soutěže. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. a jejich rodinní příslušníci.

Vstoupit do diskuse
0

Dejte nám like a sledujte nás!

.
instagram
Články odjinud