13. srpna 2013 • 06:30

Máte sen být sporťákem? Teď je tu šance studovat to, co chcete

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jste maturanti a máte rádi sport? Přemýšlíte co dál a pohráváte si s myšlenkou stát se sportovním novinářem? Máte chuť nahlédnout do chodu integrovaného newsroomu deníku Sport i webu iSport.cz a začít se od nás učit a třeba s námi i spolupracovat?



Pak nyní máte jedinečnou šanci. Vyšší odborná škola a Střední škola managementu s.r.o. ve spolupráci s vydavatelstvím Ringier Axel Springer, pod jehož křídla patří právě i deník Sport, spouštějí od školního roku 2013/14 společný vzdělávací projekt – Akademie žurnalistiky a nových médií.

Program se v září otevře pro prvních 80 studentů a jedním z nich můžete být i vy. Během tříletého studia se naučíte vše, co dnes novinář v multimediální redakci potřebuje pro úspěšný rozjezd kariéry znát.

„Naším primárním záměrem je vychovávat novináře, kteří milují svou profesi a jdou do života s výbavou nejen teoretickou, ale i praktickou. Výhodou Akademie žurnalistiky a nových médií je především fakt, že těžiště vyučujících je založeno na klíčových a úspěšných lidech z našich redakcí,“ říká generální ředitelka vydavatelství Ringier Axel Springer CZ Libuše Šmuclerová.

Teoretická příprava studentů bude probíhat v Praze v prostorách Vyšší odborné školy a Střední školy managementu s.r.o. (Nad Rokoskou 111/7, Praha 8). Ta praktická přímo ve vydavatelství Ringier Axel Springer (Komunardů 1584/42, Praha 7). To vše formou přednášek, seminářů, diskusí, zážitkových metod, samostudia, praktických cvičení, tvorby odborných prací a exkurzí.

Vedle deníku Sport studenti během studia přijdou do kontaktu i s dalšími redakcemi vydavatelství. S integrovaným newsroomem Blesku, redakcemi časopisů Reflex, Svět motorů či kultovního dětského magazínu ABC.

Všechny další informace o výuce (včetně podmínek přijetí a výše školného) najdete na webové adrese www.akaz.cz. Těšíme se na vás!

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud