12. února 2010 • 15:03

Lyžařky se svlékly do bikin. A dostaly vyhubováno

Autor: pla
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Americká lyžařská legenda Lindsey Vonnová šokovala puritánskou Ameriku. Společně se třemi dalšími olympioničkami nafotila hodně odvážné snímky pro časopis Sports Illustrated. Od některých mravokárců se za to dočkala pořádné kritiky.



Vonnová je miláčkem amerických sportovních fanoušků, jedním z největších trumfů země pro začínající olympiádu ve Vancouveru. Když se těsně před Hrami zranila, Amerika se zděsila.

Skoro stejný poprask ovšem vyvolala chvíli před tím svými zdravotními trablemi. To když se odhodlala ke zveřejnění svých polonahých fotografií.

Jak se Vonnová s dalšími olympioničkami fotily v bikinách:

Ne, nejde o žádné nevkusné porno. Rozhodně ne. Přesto se vedle pochvalných reakcí hned zvedla i kritika. „Něco takového je neslučitelné s reprezentací USA!“ čertili se pohoršení Američané.

Vonnová se bránila, že snímky vyšly v renomovaném diskrétním magazínu s dlouhou tradicí, pro který se podobně nechaly v minulosti nafotit třeba i Maria Šarapovová nebo Ana Ivanovičová.

„Radila jsem se o tom s manželem a ten byl nadšený,“ prohlásila.

Američanka se zlatou medailíFoto ČTK

Za Vonnovou se postavilo několik kamarádek z národního týmu, které naopak těší, že i sportovkyně může dát najevo svou „ženskost“. Šampionka navíc nebyla jediná, kdo si troufnul na pózování, vedle ní se fotily i snowboardistky Clair Bidezová s Hannah Teterovou a freestylová lyžařka Lacy Schnoorová.

Oproti Vonnové teď mají jediné štěstí – nejsou tak slavné a známé.

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud