31. července 2016 • 20:50

Slavii ušetřil hráče v Brně liják. Uhrin chtěl hrát, ale nestěžoval si

Autor: koš, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

I když chtěl pošetřit některé hráče, z odložení duelu fotbalové ePojisteni.cz ligy v Brně kouč Slavie Dušan Uhrin příliš nadšený nebyl. „Kdyby bylo jen o trošku lepší hřiště, tak bych chtěl, aby se hrálo,“ hlásil trenér po zbytečné cestě na Moravu.



„Nepřemýšleli jsme tak, že se nebude utkání hrát. Chtěli jsme to odehrát. Ale počasí tomu opravdu nepřispělo a hřiště bylo nezpůsobilé, aby diváci viděli kvalitní fotbal. Myslím, že rozhodčí zvolil dobře,“ uznal Uhrin .

Zápas mezi Brnem a Slavii se kvůli dešti ruší
Video se připravuje ...

Kouč Pražanů nezařadil do základní sestavy střelce Milana Škodu , kterého nechal po náročném programu odpočívat před čtvrteční odvetou 3. předkola Evropské ligy proti portugalskému Rio Ave. Na lavičce náhradníků měli zůstat i brankář Berkovec a obránce Ngadeu a kvůli menším zdravotním problémům chyběl i středopolař Kenia.

„Šetřili jsme Škodu i Keniju. Milan byl hodně unavený, měl předtím nabitý program s reprezentací. Kenija má malinký zdravotní problém a pevně věřím, že bude v pořádku. Je škoda, že se nemohlo hrát. Přišlo by hodně diváků, mohl to být zajímavý fotbal. Ale počasí neohlídáte, opravdu bylo ošklivo a hřiště pod vodou. Vidím na hráčích, že za těchto podmínek hrát nechtěli,“ připustil Uhrin.

Ten sice některé hráče šetřil, ale mrzelo ho, že si ostrý zápas nezkusili ti, kteří nezasáhli do Evropské ligy. „Některé hráče jsme v Brně šetřili. Nicméně máme široký kádr, hráli by jiní. V tomto směru je pro nás odložení nevýhoda. Chceme, aby nastoupili i další hráči. Nicméně to pro nás není nic špatného, zápasů máme teď opravdu hodně. Budeme se soustředit na čtvrtek,“ měl jasno kouč Slavie.

Královec oznámil, že se v Brně hrát nebude
Video se připravuje ...

O nezpůsobilém terénu se při rozcvičce přesvědčil i Jasmin Ščuk ze Slavie
O nezpůsobilém terénu se při rozcvičce přesvědčil i Jasmin Ščuk ze Slavie

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud