23. listopadu 2016 • 20:50

Zranění se lepší, hojím se, řekl Rosický. Za Spartu chce hrát na jaře

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po dlouhé době promluvil k veřejnosti. A ujistil, že s fotbalem končit nehodlá. Tomáš Rosický se na podzim ve sparťanské sestavě neobjeví, nicméně pilně pracuje na tom, aby byl k dispozici na jaře. "Mělo by to být dobré," prohlásil 36letý záložník v televizní stanici O2 Sport, kde je hostem studia Ligy mistrů.



Tomáš Rosický se na konci léta upsal k návratu do Sparty. Na hřišti si rudého dresu ale příliš neužil. Během podzimu nastoupil k jedinému zápasu, odehrál 19 minut proti Mladé Boleslavi.

Jenže poté zamířil znovu na marodku, zátěž nevydržela achilovka, se kterou měl Rosický problémy v minulosti. "Obnovil jsem si jedno ze starších zranění, bohužel už to teď na podzim nepůjde," potvrdil Rosický informaci z Letné, že do konce roku už se na hřišti neobjeví.

Zároveň věří, že se dokáže dostat do formy pro jarní část sezony. "Hodně se to zlepšilo. V mém věku je dobré znamení, že se hojím," usmál se bývalý kapitán české fotbalové reprezentace.

Ve chvíli, kdy svolil k návratu do Sparty, byl zdravotně v pořádku. "V létě jsem odjel do Anglie, abych tam udělal kompletní přípravu. Všechno bylo v pořádku, ale ne na dlouho," smutnil Rosický. "Teď dělám všechno pro to, abych byl zdravý a připravený na jaro," dodal ve vysílání televizní stanice O2 Sport.

Rosický je hostem studia Ligy mistrů, kde spolu s Františkem Strakou komentuje středeční zápasy. Zkušený záložník sleduje v akci hned dva své bývalé kluby, Arsenal i Borussii Dortmund.

Sparta - Mladá Boleslav: Rosický jde na plac, vystřídal Váchu
Video se připravuje ...

Sparta - Mladá Boleslav: Rosický jen vstal z lavičky – a Letná bouří
Video se připravuje ...

Zelenka: Věci jako Rosický tu neumí nikdo. Lidi si o nich budou vyprávět
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud