Jan Vacek
28. května 2017 • 17:32

Trenér Vrba si stahuje své koně. Do Plzně se vrací Kolář

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Viktoria Plzeň dál pilně pracuje na složení kádru pro příští sezonu. V týdnu se jí povedlo získat útočníka Jakuba Řezníčka a středopolaře Diega Živuliče, podle informací deníku Sport už má ale trenér Pavel Vrba na tabuli třetí jméno. Na západ Čech se vrací ofenzivní záložník Daniel Kolář, jeden ze symbolů vzestupu klubu. S Plzní už podepsal smlouvu.



Jednatřicetiletý Kolář byl u všech čtyř mistrovských titulů Viktorie, hrál s ní dvakrát Ligu mistrů. Loni v srpnu zamířil na angažmá do tureckého Gaziantepsporu, kde se ovšem nedokázal natrvalo prosadit do základní sestavy. V zimě proto v klubu skončil. Nyní se vrací do míst, kde prožil nejlepší roky své kariéry.

Ještě v průběhu jara při tom nic nenasvědčovalo tomu, že by mělo k obnovení spojení dojít. „S Plzní ještě nejsme kamarádi. Žádnou nabídku jsem od ní nedostal,“ vykládal v dubnu Kolář v pořadu Tiki-Taka na televizní stanici O2.

O tvořivého záložníka projevila konkrétní zájem pražská Dukla, s Kolářem i zahájila jednání. K dohodě ovšem nedošlo, bývalý reprezentant vyslyšel volání svého osudového kouče a vrací se do důvěrně známých míst. Plzeň by jeho příchod měla oficiálně potvrdit v nejbližších dnech.

Plzeň - Ostrava: Gól! Kolář skóruje z brejku a Plzeň vede 2:0
Video se připravuje ...

Vrbův návrat do Plzně? Teprve se uvidí, zda znovu uspěje, tvrdí Kolář
Video se připravuje ...

Plzeň - Brno: Kolář zahodil tutovku – vychytal ho Melichárek
Video se připravuje ...

Takhle si Plzeň vystřílela druhé místo. Podívejte se na všech 47 gólů Viktorie
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud