5. února 2018 • 16:37

Sparťanský silák Štetina: Jak nabral svaly a kdo mu na hřišti říká Hulku?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO ZE ŠPANĚLSKA | V obraně Sparty jednoznačně vyčnívá. Slovenský stoper Lukáš Štetina už na první pohled zaujme muskulaturou, která mu vynesla už tři přezdívky od spoluhráčů. Kterou z nich má nejradši? Jak na sobě pracuje? A kolik kilogramů dokáže zvednout na benchpressu? O tom vyprávěl v odlehčeném rozhovoru pro iSport TV na soustředění v Marbelle.



Kamenožrout, Hulk, nebo snad Groot? Všechna tahle přízviska si vysloužil osvalený bek Sparty Lukáš Štetina. Ačkoli mu z nich nevadí ani jedna, nejraději má tu, která jej přirovnává k zelenému komiksovému obrovi. " David Bičík na mě nejčastěji kříčí přezdívkou "Hulk", takže ta je pro mě asi nejvíc oblíbená. Když na mě teď někdo volá jménem Lukáš nebo Luky, už na to absolutně nereaguji," usmívá se šestadvacetiletý stoper.

Slovenský zadák ale nebuduje svalovou hmotu hodinami v posilovně. "Nechodím tam, posilovnu ani nemám moc v lásce. Spíš to mám z práce doma, když jsem byl menší, tak jsem hodně pracoval doma nebo na zahradě. A tak mi to už zůstalo," vykládá na toto téma.

O tom, že návštěva fitcentra není Štetinovým denním chlebem vypovídá i to, kdy zkoušel svou sílu na benchpressu. "Myslím, že jsem naposledy zvedl asi 114 kilogramů. Ale to bylo ještě před dvěma lety na Dukle," říká sparťanský silák, ze jehož osvalenou figurou se při letních dovolených otočí nejedna dívka.

VIDEO | Silák Štetina: Kolik zvládne sparťanský obránce v benči?

Silák Štetina: Kolik zvládne sparťanský obránce v benči?
Video se připravuje ...

Dvojice zkušených brankářů Florin Nita a David Bičík na tréninku Sparty
Dvojice zkušených brankářů Florin Nita a David Bičík na tréninku Sparty

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud