23. března 2017 • 10:48

TOP 5 nováčků NHL ve formě. Nahrávač Zacha i neznámý klenot Islanders

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V posledních sezonách zámořskou NHL doslova zaplavili. V nejslavnější hokejové soutěži je teď moderní vsázet na perspektivní mladíky. To je šance i pro hráče Sazka Fantasy, kteří na nové krvi můžou ušetřit ve svých sestavách a získat slušný počet fantasy bodů. V článku jsme pro vás připravili 5 nováčků, kteří jsou momentálně ve velmi dobré formě.



Pavel Zacha, New Jersey, 7,7 milionů

New Jersey si v první sezoně od českého útočníka slibovalo určitě více bodů. Je pravda, že cifra 21 není nijak závratná. Ale v posledních zápasech si vytáhlý forvard polepšil reputaci. Hned v posledních pěti utkání v řadě bodoval a připsal si pět asistencí. Tyto výkony si při jeho ceně žádají vaši pozornost.

Zach Werenski, Columbus Blue Jackets, 9,9 milionů

Jeden z nejlepších mladých obránců NHL. Produktivní bek Columbusu se zase dostal do formy a sbírá jeden bod za druhým. Z posledních pěti utkání se mu hned dvakrát stalo, že si na pažbu připsal dva zářezy. Jeho tým je v laufu, může se těšit na play-off, Werenski se zdá jako velmi zajímavá volba.

Joshua Ho-Sang, New York Islanders, 6,2 milionů

Že vám jméno nic neříká? Problémový útočník, který před rokem zaspal na první trénink kempu a byl vyřazen z prvního týmu Islanders, dostal konečně prostor ve slavné soutěži. A důvěru splácí znamenitě. Potvrdil, že hokejově jde o velký talent a pokud si to srovná v hlavě, může být jednou z největších hvězd Islanders. V NHL stihl zatím 11 zápasů a posbíral pěkných 7 bodů.

William Nylander, Toronto Maple Leafs, 8,4 milionů

Švédský nováček momentálně zastiňuje i hvězdného spoluhráče a jedničku posledního draftu Austona Matthewse. Oproti americkému kamarádovi je navíc v Sazka Fantasy až o 3 miliony lacinější! Na ledě netráví tolik času, ale k bodovému zisku to stačí. V 6 zápasech si připsal 7 bodů.

Sestavte si vlastní tým z hvězd NHL a hrajte každý den o super ceny!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Jakob Chychrun, Arizona Coyotes, 5,5 milionů

Další hráč letošního draftu. I když se v předpokladech s ním počítalo v první desítce, nakonec si ho na 16. pozici vybrala Arizona a podle posledních zápasů nemusí vůbec litovat. Obránce se bodově rozjel, dostává i větší prostor na ledě. Cena jen 5,5 milionů? Skvělá a často bodová záplata.

Mike27 ovládl Sazka Fantasy a letí za Jágrem na Floridu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud