12. prosince 2017 • 13:15

Experti deníku Sport radí: De Bruyne nesmí v sestavě chybět, Bony válí

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sláva Premier League. Při přestávce české ligy a konci podzimní části evropských pohárů nás v týdnu potěší vložené kolo slavné anglické soutěže. To je šance i pro hráče Sazka Fantasy, kteří si můžou z borců z Premier League vytvořit vlastní tým a hrát o skvělé ceny. Koho posílají do boje naši redaktoři?



Jan Vacek, redaktor deníku Sport

Ve vloženém kole Premier League neponechávám nic náhodě a vsázím na osvědčenou kvalitu. To platí především o útočné fázi. V sestavě nemohou chybět Kevin de Bruyne, v současnosti nejlepší hráč anglické ligy, Riyad Mahréz a Alexis Sánchez.

Sergio Agüero nehrál ve víkendovém derby proti Manchesteru United, předpokládám proto, že nyní dostane šanci. A na hřišti Swansea bude mít pořádnou žízeň. Charlie Austin se trefil proti Arsenalu, dobrou formu bude demonstrovat v duelu s Leicesterem.

V zadních řadách sázím na uzdraveného Marcose Roja, jenž nabírá solidní výkonnost. V brance pak věřím Juliánovi Speronimu. V Premier League bychom jistě našli lepší brankáře, Crystal Palace však doma přivítá Watford a já předpokládám, že se bude hrát především na branku hostů.

Sestava redaktora Jana VackaFoto Sazka

Jakub Dvořák, redaktor webu iSport.cz

V brance dostal důvěru brankář Burnley. Na první pohled je to pro někoho možná totální úlet, ale kdo zná Premier League, ví, že Pope patří v poměrů cena/výkon k tomu nejlepšímu, co lze na Ostrovech najít.

Sestav si vlastní tým z hvězd Premier League a hraj o super ceny!

Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitky Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitkyFoto Sazka

V obraně sázím na ofenzivně laděné beky. Spoléhám na Azpilicuetu a jeho gólové centry. Záloha je převážně z hráčů City a Liverpool. Podle mého logická volba. Salah je jasným lídrem Liverpoolu, Guardiolu a spol. zase vede dvojice De Bruyne – Silva. Trefit jen jednoho, kdo by mnohl v zápase oslnit, je loterie. Proto hrají oba.

V útoku mám spolehlivého Kanea, tajný triumf ze Stoke v podání Choupo-Motinga a jako žolíka jsem určil Bonyho, kterému se vrací forma. Gól do sítě City? To je hodně velká motivace.

Sestava redaktora Jakuba DvořákaFoto Sazka

Chceš trénovat sportovní hvězdy? Sestav svůj tým a hraj o super ceny!
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud