Richard Šíma
21. října 2015 • 17:27

Ostravský Ježdík se omlouvá: Zákeřnost na Doška beru zpět

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ta upřímnost vzbudila pozornost. Ostravský záložník Václav Ježdík po utkání na Slovácku (domácí vyhráli 2:1) prohlásil, že si baníkovci ve snaze ubránit Libora Doška počínali zákeřně. Teď ale bere svá slova zpět. Přesněji řečeno, to jedno nejkřiklavější. Zákeřnosti prý v repertoáru Baníku nemají místo.



„Chtěl bych uvést na pravou míru, co jsem po utkání na Slovácku řekl. Opravdu nebylo našim úmyslem hrát proti Doškovi zákeřně. Myslím, že to tak na hřišti ani nevypadlo. Vyjádřil jsem se hrozně nešťastně. Řekl jsem zkrátka nesmysl,“ řekl Ježdík s odstupem několika dnů.

Přiznal, že za svůj výrok dostal od trenéra Radomíra Korytáře vyčiněno. Kouč Baníku si ho zavolal  a žádal vysvětlení. „Zeptal se mě, kdo mě k zákeřné hře navádí,“ pravil Ježdík.

„V tu chvíli jsem pochopil, co to ze mě vypadla za hloupost. Chtěl jsem říct, že jsme hráli agresivně. Tohle slovo jsem chtěl použít. Zákeřnou hru rád nemám a Baník se takovým herním projevem prezentovat rozhodně ani nechce. Snad mi i diváci, kteří zápas viděli, dají zapravdu, že zákeřně jsme na Slovácku opravdu nehráli, a pochopí můj omyl,“ dodal ještě Ježdík, který utkání odehrál, stejně jako všichni ostatní aktéři duelu, bez žluté karty.

CELÝ SESTŘIH: Baník Ostrava - Olomouc 1:0. První ligová výhra pro domácí
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud