Richard Šíma
21. listopadu 2015 • 21:32

Olomoucký trenér Jílek: Sestup? To si vůbec nepřipouštím!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Olomoucká Sigma znovu zabředla do akutního ohrožení sestupem. Po bezbrankové remíze s Duklou ji od patnácté příčky dělí jen lepší skóre. Na Hané si ještě dobře pamatují, jak pád do druhé ligy bolí. A fanoušci jsou znovu v obavách.



„Někteří hráči, co v mužstvu jsme, už jsme to jednou zažili a víme, jaké to je. Víme, jaká je kolem nás situace. Musíme začít střílet góly a vyhrávat!“ pravil po zápase s Duklou olomoucký záložník David Houska. Aktuálně nejlepší střelec Sigmy.

CELÝ SESTŘIH: Olomouc - Dukla 0:0, Sigma si se záchranou nepomohla
Video se připravuje ...

Ani on se proti pražskému výběru neprosadil. „Moc jsme chtěli vyhrát. Na přístupu a výkonu to bylo vidět. Jenže nám to nešlo ve finální fázi,“ pojmenoval příčinu neúspěchu Houska. Sigma podruhé za sebou nevstřelila gól a má po Baníku druhou nejslabší ofenzivu.

Kouč Václav Jílek se hrozby sestupu neobává. „Nepřipouštím si to. Nejsme v situaci, kdy bychom se nemohli opřít o výkon. Když budeme efektivnější, body přijdou. Nebojím se, že bychom my měli být ti sestupující,“ poznamenal olomoucký trenér.

Ani Roman Hubník nehodlá podlehnout panice. „Strach ze sestupu? To není v naší kabině téma. Prostě se potřebujeme odrazit. Vyhrát a jet dál. Tomuhle mužstvu kvalita rozhodně nechybí,“ prohlásil Hubník.

Jenže kvalita nechyběla ani olomouckému týmu, který loni na jaře z ligy nakonec sestoupil... 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud