7. ledna 2016 • 14:52

Hubník je zpět v Plzni. O místo v sestavě se poperu, slibuje

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Během podzimu se fotbalový obránce Roman Hubníknečekaně rozhodl odejít z Plzně na hostování do Olomouce, aby byl blíže rodině a mohl vyřešit osobní problémy. Nyní se ale vrací zpět a věří, že s Viktorií zažije obhajobu titulu. Zároveň však bude na dálku držet palce Sigmě, aby i bez něj vybojovala záchranu.



"Něco jsem si vyřešil a doufám, že teď už vše bude v pohodě. Po fotbalové stránce jsem se do Plzně strašně těšil. Celý podzim jsem byl s panem (generálním manažerem Plzně Adolfem) Šádkem v kontaktu a v závěru podzimu jsme se domlouvali, že se vrátím. Přišel jsem si pro titul," prohlásil Hubník v dnešním rozhovoru s novináři.

Právě vidina titulu je pro něj velkým lákadlem. "Byl jsem pryč čtyři měsíce a těšil jsem se na návrat. Je to sice skok z Olomouce zpět do Plzně, ale vím, do čeho jdu, a doufám, že pomohu k titulu. Zároveň věřím, že se Olomouc zachrání," dodal.

Plzeň opouštěl jako člen základní sestavy po boku Václava Procházky, který však přestupuje do Turecka. Závěr podzimu předváděli na stoperu velmi dobré výkony Jan Baránek s Lukášem Hejdou, s nimiž bude nyní Hubník bojovat o místo v sestavě.

"S Vaškem Procházkou odchází kvalitní stoper, ale to tak v životě chodí. Musíme se s tím poprat. Hejda s Baránkem odehráli skvělý závěr podzimu. Teď je příprava a já se budu snažit trenérovi dokázat, že na to pořád mám. O šanci se chci poprat," prohlásil bývalý hráč FK Moskva, Sparty či Herthy Berlín.

Do přípravy naskočil hned po návratu z dovolené na horách, a tak ho ani příliš nezaskočila sněhová kalamita, kterou dnes prožil plzeňský kraj. "Já jsem přijel z hor, takže to pro mě moc velká změna nebyla. Já tam už ve sněhu běhal, abych splnil to, co jsme měli od trenéra předepsáno," dodal.

Plzeň začala přípravu. Už bez Procházky, ale vrátilo se pět hráčů
Video se připravuje ...

Plzeňská jízda na trénink! Vaněk vezl Limberského na skútru
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud