13. ledna 2016 • 12:40

Horníkův výrok o Slavii? Můžu za něj já, prohlásil Pelta

Autor: šq
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na slávistickou adresu zaznělo z úst nového sportovního ředitele Jablonce Ivana Horníka několik uštěpačných poznámek, které vyvolalo velkou pozornost. Šéf klubu Miroslav Pelta svého podřízeného nyní hájí.



Horník lehce jízlivě komentoval slávistické přestupové snažení. „Slavia nám poslala jednu nabídku a má v tom trošku zmatek, protože každých 14 dní chtějí jiného hráče. Byl tam zájem o Pospíšila, o Tecla . Ale Slavia si v tom nejprve musí udělat pořádek,“ prohlásil.

Slávisté se ohradili. „Komunikujeme s Miroslavem Peltou a ten přesně ví, koho z Jablonce chceme. Pan Horník by se místo Slavii měl raději věnovat svému klubu,“ napsal na svém Twitteru zástupce čínského majoritního vlastníka Jaroslav Tvrdík.

A teď se přihlásil původce téhle přestřelky. „Můžu za to já,“ přiznal se jablonecký předseda Miroslav Pelta. „Jediný, kdo jednal se Slavií, jsem byl já, i když jsem byl na dovolené na Karibiku, na lodi. Občas jsem něco Ivanovi řekl, ale nečekal jsem, že to bude veřejně komentovat. To je on, on hned řeší každý detail, tak to řekl,“ vysvětlil Pelta. „Zanesl jsem neklid, ale žádná kauza to není.“

Pelta i proto, že se Slavií nedohodl na penězích, zatím neprodal z Jablonce žádného ze svých drahých hráčů. „Obecně chceme, aby ti s nadstandardem odešli do ciziny nebo velkých českých klubů, ale ne za nějakých deset milionů,“ vysvětluje.

Přesto věří, že do začátku ligy jednoho z nich prodá. „Nebudu jmenovat, ale jednám s jedním zahraničním klubem, ale zatím to neví ani trenér, ani Ivan Horník.“

Ivan Horník dohlíží na tréninku Jablonce
Ivan Horník dohlíží na tréninku Jablonce

Peltova posila Horník: Nebudu dělat, že rozhodčí nevidím
Video se připravuje ...

Horník: Jak se změnil fotbal? Dnes je to až moc profesní
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud