28. ledna 2016 • 13:40

Škoda do Číny? Vsadím si, že nabídku dostane, napsal Tvrdík

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve Slavii se dostal do pozice nepostradatelného. Útočníkovi Milanu Škodovi v zimě vedení klubu zamítlo možnost odchodu do lukrativního angažmá ze Spojených arabských emirátů. Škoda se však nenechal otrávit a v přípravě se prezentuje dobrou formou. Naposledy včera přispěl dvěma góly k výhře 5:1 nad čínským Ťiang-su Suning během soustředění ve Španělsku. Možná to nebyla jeho poslední zkušenost s čínským fotbalem.



Místopředseda dozorčí rady Slavie Jaroslav Tvrdík prorokuje, že další štědrá nabídka může Škodovi přijít právě ze země, která stále výrazněji promlouvá do dění v evropském fotbalu. A na ní už možná vedení klubu z Edenu kývne. „Po dnešku jsem si jist, že Milan Škoda dostane nabídku z Číny, která bude lepší, pro něj i pro klub, než v Emiratech. Na to si vsadim :-),“ napsal na Twitteru Tvrdík, který zastupuje společnost CEFC, čínského majitele Slavie.

Jen obyčejný přátelák to tedy nebyl. Utkání s čínským soupeřem, ve kterém se Škoda zaskvěl, mělo svůj význam. "Ťiang-su Suning je desátý tým čínské ligy, vyhrál pohár, hraje asijskou část Ligy mistrů, takže jsem rád, že se nám podařilo zvítězit,“ řekl trenér Dušan Uhrin po jednoznačné výhře. Jen několik minut před výkopem navíc potvrdil příchod rekordní posily. Za miliardu korun vykoupil z Chelsea záložníka Ramirese a znovu se ukázalo, že čínský fotbal nabírá na síle. 

Ligový podzim za 60 sekund: SK Slavia Praha
Video se připravuje ...

Hrubý: Ve Slavii je to jak v Realu Madrid. V Baníku chci být lídr
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud