19. dubna 2016 • 14:28

Plzeň láká Keresteše. Slyšel jsem o tom, řekl bek Zbrojovky

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová sezona právě vrcholí, ve Viktorii Plzeň ale možná už přemýšlí o letních posilách. Slovenský Šport přišel s informací, že vedoucí tým Synot ligy se zajímá o brněnského Miroslava Keresteše. "Slyšel jsem o tom, ale vůbec se tím nezaobírám," cituje slovenský deník 26letého levého obránce.



Keresteš se za dva roky, co v Brně působí, vypracoval mezi klíčové postavy mužstva. Levonohý obránce odehrál v aktuální sezoně dvacet zápasů, všechny bez střídání. Zaznamenal už pět asistencí, v této statistice je nejlepší z týmu.

Solidními výkony možná zaujal i v jiných mužstvech. Slovenský deník Šport informuje o tom, že se o Keresteše zajímá Viktoria Plzeň. "Slyšel jsem o tom, ale vůbec se tím nezaobírám. Nedělám z toho velké haló, musím na sobě pracovat," cituje hráče slovenský tisk. 

Kerestešovi v Brně končí po sezoně smlouva a zatím nepotvrdil, že by se chystal k jejímu prodloužení. Zbrojovce se v aktuální sezoně daří, po 25 zápasech jí patří šesté místo.

Naposledy Brno podlehlo Plzni 1:2. Keresteš do utkání vůbec nezasáhl, nebyl ani na lavičce náhradníků. 

Na levém obránci v sestavě Viktorie vládne David Limberský , případným záskokem je Aleš Matějů či Matěj Končal. Nastoupit na kraji obrany zvládá i Roman Hubník. Z výčtu jmen je patrné, že by Keresteše čekala v Plzni obří konkurence.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

CELÝ SESTŘIH: Plzeň - Brno 2:1. Plzeň otočila zápas před Spartou
Video se připravuje ...

Brno - Bohemians: Keresteš šel do sóla od vlastního vápna, na střelu už neměl sílu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud