10. září 2016 • 20:46

Nejdražší posila vyšla naprázdno. Ani výhra, ani dobrý výkon, řekl Kadlec

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do Sparty se vrátil jako historicky nejdražší posila ligy. V obnovené premiéře proti Mladé Boleslavi (2:2) však vyšel útočník Václav Kadlec naprázdno. „Představoval jsem si první zápas trochu jinak, i výsledek je zklamání,“ řekl  24letý reprezentant.



Na rozdíl od Tomáše Rosického mohl Václav Kadlec nastoupit proti Středočechům již od prvních minut a sparťanský trenér Zdeněk Ščasný toho využil. Čtyřiadvacetiletého útočníka nejdříve umístil na levý kraj zálohy, ale tam dlouho nevydržel. Kadlec si často měnil post s Josefem Šuralem a chvílemi operoval i na hrotu místo Davida Lafaty . Ani z jedné pozice se však do pořádné šance nedostal.

„Nevyhráli jsme a ani jsme nepodali dobrý výkon. Je to zklamání,“ mrzela Kadlece remíza 2:2 s Mladou Boleslaví. Letenští v zápase dvakrát vedli, ale Boleslav dokázala pokaždé vyrovnat. „Dostali jsme doma dva góly, to by se rozhodně nemělo stávat. Nemůžeme být se sebou spokojení,“ dodal kriticky.

CELÝ SESTŘIH: Sparta - Mladá Boleslav 2:2. Ani Kadlec s Rosickým nepomohli domácím k výhře
Video se připravuje ...

Po utkání přiznal, že mu nevadí, když rotuje sestavou, zároveň však upozornil na to, že pokud by se jeho pozice ustálila, výkonnost by šla nahoru. „Čím víc zápasů na jedné pozici, tím lepší podám výkon. Já jsem však na tyhle věci zvyklý už od 16 let,“ uvedl.

Přes nemilou remízu si alespoň užíval ovací sparťanských fanoušků. Ti kromě Tomáše Rosického vyvolávali i jeho jméno. „Kulisa byla výborná. Fanoušci mi udělali radost, jelikož ten můj výkon nebyl ideální,“ přiznala nejdražší posila české ligy z dánského Midtjyllandu.

A co říká na představení největší hvězdy v letenském kádru? „Co se týká Tomáše (Rosického pozn. red.), tak je vidět, že si chodí pro míče ke stoperům a vyváží je, nebojí se hrát. Umí dát kolmou přihrávku, což nám dnes do jeho příchodu chybělo,“ dodal Kadlec.

Sparta - Mladá Boleslav: Václav Kadlec poprvé pálil – jeho střelu z dálky Diviš chytil
Video se připravuje ...

Sparta - Mladá Boleslav: Václav Kadlec je aktivní, jeho střelu placírkou lapil Diviš
Video se připravuje ...

Sparta - Mladá Boleslav: Rosický jde na plac, vystřídal Váchu
Video se připravuje ...

Sparta - Mladá Boleslav: Potlesk pro hvězdu - Rosický děkoval divákům
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud