8. září 2016 • 11:27

Z Kollera je zase přestupový hit! Dáme za něj 10 tisíc, nabízí tým z 1.A třídy

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ani konec kariéry nezabránil tomu, aby nejlepší střelec v historii české fotbalové reprezentace Jan Koller dostával nabídky na přestup. Aktuálně ho chce Týn nad Vltavou. Tým z 1.A třídy Jihočeského kraje za třiačtyřicetiletého útočníka nabídl Smetanově Lhotě deset tisíc korun. Oba kluby o tom informovaly na svém facebooku.



"Zaujal nás Váš hráč Jan Koller , který vstřelil o víkendu do sítě Mirovic čtyři branky. Pro náš tým, který se potýká s mizernou koncovkou, potřebujeme střelce podobných parametrů, jenž dokáže za utkání nastřílet i několik branek," stojí v úterní žádosti Týna o přestup.

"Hráč má vzhledem ke svému věku nulovou tabulkovou hodnotu, přesto Vám rádi zaplatíme kompenzaci ve výši 10 tisíc korun. Věříme, že pro hráče Jana Kollera může být potenciálně zajímavé zahrát si ve vyšší soutěži a otestovat své kvality proti soupeřům v 1.A třídě," napsal zástupce Týna, i když žádost byla zřejmě především recesí.

Bývalý hráč Sparty, Dortmundu, Anderlechtu, Lokerenu, Samary, Norimberku a Monaka totiž žije většinu roku právě v Monaku a občas si při návštěvách rodičů zahraje za rodnou Smetanovu Lhotu, hrající 1.B třídu. Momentálně se věnuje především tenisu, který chce začít hrát na regionální soutěžní úrovni.

Koller během kariéry nastřílel přes 230 branek v klubových soutěžích. Za národní tým stihl během 91 utkání dát 55 gólů a je tak nejlepším střelcem v historii reprezentace.

MŮJ PRVNÍ GÓL: Hlavou, u mě neobvykle, směje se Koller
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud