28. listopadu 2012 • 18:25

Na poháru v Olomouci se zranil sudí, nový se našel mezi diváky

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Neobvyklou situaci museli řešit pořadatelé pohárové duelu v Olomouci. Ve 12. minutě zápasu s Duklou se totiž zranil hlavní rozhodčí Martin Nenadál. Při lize by to nebyl problém, na pohárové osmifinále ale nebyl nominován žádný čtvrtý sudí. Náhradníka tak musela Sigma hledat až na tribuně...



Hlasatel na fotbalovém zápase většinou oznamuje střelce gólů, střídání nebo uklidňuje rozvášněné fanoušky. Ten na zápase Olomouc - Dukla ovšem musel do mikrofonu zahlásit: Není tu nějaký rozhodčí s licencí?

Delegovaný hlavní sudí Martin Nenadál si poranil sva na noze, a i přes ošetření od domácích masérů nemohl pokračovat. Při absenci čtvrtého muže v černém tak hrozilo, že by se zápas nemusel dohrát.

Nápad zapátrat v publiku byl ale spásný. Po dvou výzvách už se našel odvážlivec, který mohl zaskočit: Lukáš Lakomý, který píská MSFL či juniorskou ligu.

Píšťalku ale převzal první asistent Robert Hájek, "dobrovolník" Lakomý převzal praporek a šel na čáru. Kvůli přerušení se v závěru poločasu nastavovalo 14 minut, ve kterých pak padly dva góly.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud