7. prosince 2017 • 09:02

Tohle je trenér Šachtaru po výhře nad City! Všichni musí být pyšní, řekl

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Portugalský trenér fotbalistů Šachtaru Doněck Paulo Fonseca dodržel slib a na tiskovou konferenci po středečním vítězství 2:1 nad Manchesterem City, kterým si ukrajinský klub zajistil postup do osmifinále, dorazil v převleku za literární a filmovou postavu Zorra mstitele.



"Tohle je nejvtipnější tiskovka v mojí kariéře," řekl Fonseca na stadionu v Charkově novinářům, když mezi ně dorazil v plášti, klobouku a škrabošce. "Mám velkou radost. A myslím, že nejen fanoušci Šachtaru, ale všichni lide z Ukrajiny musí být na tým pyšní," dodal čtyřiačtyřicetiletý kouč, který slíbil, že se za Zorra převlékne v případě postupu do play off.

Šachtar do vyřazovací části Ligy mistrů prošel z druhého místa tabulky a v osmifinále může narazit na Paris St. Germain, AS Řím, Barcelonu, Liverpool, Besiktas, Manchester United, nebo Tottenham. Los je na programu v pondělí.

SESTŘIH Ligy mistrů: Šachtar Doněck - Manchester City 2:1. Domácí překvapili a slaví postup
Video se připravuje ...

Trenér Šachtaru Doněck Paulo Fonseca přišel na tiskovou konferenci po postupu do vyřazovací části Ligy mistrů v kostýmu Zorra
Trenér Šachtaru Doněck Paulo Fonseca přišel na tiskovou konferenci po postupu do vyřazovací části Ligy mistrů v kostýmu Zorra

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud