21. května 2012 • 08:43

Za Pivarníka Komňacký! Jihlava přišla o kouče, ale už má náhradu

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zajímavou trenérskou rošádu ukuchtili v Jihlavě. Tým, který si v sobotu zajistil postup do první ligy, opouští Roman Pivarník. Od léta podle očekávání převezme Sigmu Olomouc. Za jeho nástupce si klub podle informací Sportu vybral Františka Komňackého! Je to prý tutovka. „Jednáme,“ potvrdil zkušený kouč, jenž po pěti letech ukončil angažmá v Jablonci.



Pro vedení Vysočiny je šedesátiletý Komňacký jasnou variantou číslo jedna. A podle důvěryhodných zdrojů už je ruka v rukávě.

„Nepotvrdím to, ani nevyvrátím,“ uvedl sportovní manažer Josef Jinoch. Neurčitě, přitom dost jasně.

„Zatím jsme s žádným trenérem smlouvu nepodepsali, ale je fakt, že Franta Komňacký patří mezi kandidáty. Jméno trenéra musí schválit představenstvo, já nejsem kompetentní se k tomu vyjadřovat,“ dodal.

Bílkův asistent u reprezentace se po dlouhém pobytu na severu Čech hodlá vrátit domů na Moravu. I proto mají jeho námluvy s Jihlavou logiku.

Veřejně potvrzený je naopak odchod Romana Pivarníka do Olomouce, kde nahradí Petra Uličného. „Sigma je o dva stupínky výš než Jihlava,“ vysvětlil. „Vrací se domů,“ smířil se s realitou Jinoch.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud