25. června 2014 • 16:42

Kousanec přidělali ve photoshopu, stěžuje si Uruguay u FIFA

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO | Ani fotografie, ani televizní záznam nepřesvědčil uruguayský svaz, že Luis Suárez pokousal Giorgia Chielliniho. Proto usilovně pracuje na obhajobě své hvězdy a tvrdí, že hryzanec na ramenu italského obránce byl na všech fotografií přidělán ve photoshopu.



Tvrzení Uruguayců je úsměvné, neboť snímky posílaly světové agentury do redakcí ještě během utkání. Přesto teď Jihoameričané vytasili fotografii, podle které neutrpělo Chielliniho rameno jediný šrám.

Těžko uvěřitelná obhajoba pokulhává i v tom, že jde o pouhý jeden snímek oproti stovkám dalších, které naposílali fotografové ze všech zemí přímo ze stadionu. Že by všichni stihli během pár minut přidělat otisk zubů, a ještě na chlup stejný, je nemožné.

VIDEO: Ani tomuto záznamu nechtějí Uruguayci uvěřit

Naopak Uruguayci čelí posměchu z toho, že přiložený snímek digitálně upravili oni, aby otisk Suárezových zubů odstranili. A tím předložili disciplinární komisi jediný "důkaz", kterým disponují.

FIFA by měla potrestat Suáreze z násilného chování ještě dnes. Očekává se, že si nezahraje minimálně ve třech utkáních. Tím by přišel o osmifinále i případné zápasy ve čtvrtfinále a semifinále.

Vízek o Suárezovi: Má jedinou šanci. Hrát s náhubkem
Video se připravuje ...

Italský obránce Giorgio Chiellini ukázal otisk zubů Luise Suáreze, Uruguayci ale tvrdí, že jde o podvrh.
Italský obránce Giorgio Chiellini ukázal otisk zubů Luise Suáreze, Uruguayci ale tvrdí, že jde o podvrh.

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud