8. června 2016 • 14:05

Češi už jsou ve Francii. U hotelu je vítal personál českým pozdravem

Autor: dvo, pta, jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z FRANCIE | Vzhůru do Francie! Čeští fotbalisté dorazili na místo činu mistrovství Evropy, okolo jedné přistál speciál s výpravou na letiště v Tours. Celý tým se pak vydal na své ubytování do krásného prostředí areálu čtyřhvězdičkového hotelu Chateau Belmont, kam dorazil po půl druhé. Fotbalisté se dočkali speciálního uvítání, nachystaný byl červený koberec, hrála se hymna Jeden za všechny a personál zdravil česky „Vítejte v Tours.“



Už se to opravdu blíží. Přípravný blok před evropským šampionátem skončil, celý tým se přesunul na místo činu. Svěřenci Pavla Vrby rozbalili své stanoviště v Tours, historickém městě na řece Loiře. Vítalo je příjemné slunečné počasí a klidné prostředí, na které se v místě pobytu všichni těší.

Češi dorazili do hotelu. Vítejte v Tours, volal česky personál
Video se připravuje ...

Po přistání v Tours se hráči i realizační tým odebral směrem na své ubytování. Hotel Chateau Belmont je vyhrazený jen pro český tým. Hráče čeká nádherné prostředí ve čtyřhvězdičkovém komplexu, pyšnící se zejména krásným parkem ideálním pro odpočinek mezi zápasy a tréninky. Všude už byly nachystané české vlajky a uvítací nápisy, personál speciálně pro uvítání hráčů rozvinul i červený koberec.

„Jsme velice potěšení. Spolupráce s českou asociací proběhla hladce bez nejmenšího problému. Snažili jsme se vyjít vstříc všem požadavkům, aby byla pěkná zahrada a hráči měli největší servis. Pro hotel je to příležitost a velká výzva, nikdy jsme tady neměli podobný tým na tak dlouhou dobu,“ řekla manažerka hotelu Vanessa Jobardová.

Manažerka hotelu, kde bydlí Češi: Fandíme i jim. Naše srdce jsou rozdělená
Video se připravuje ...

Po obědě a odpoledním odpočinku čeká na mužstvo první francouzský trénink. Vrbovy svěřence mají šanci vidět i fanoušci, podvečerní trénink je otevřený. Začíná se v 18:30.

Vaclík balil playstation i sladkosti

Sbalit zavazadla na EURO? Pro české fotbalisty to byla trochu alchymie, protože teoreticky se jim může francouzská mise protáhnout až do 10. července. „Balil jsem se na něco mezi,“ vysvětlil brankář Tomáš Vaclík . „Playstation, rukavice, čtení, sladkosti. Mám skoro dva celé kufry,“ vyjmenoval, co si nakonec vzal s sebou.

Češi odletěli na EURO. Jsme hladoví po úspěchu, řekl Vaclík
Video se připravuje ...

Vrbův tým dorazil na letiště po desáté hodině, prošel odbavovací halou starého letiště v Ruzyni a po společném focení na ploše před letadlem se jeho speciál vznesl směrem do Tours. Město jihozápadně od Paříže se stane českou základnou po dobu celého šampionátu, první trénink na místním druholigovém stadionu čeká hráče už dnes večer. Zvláštní nervozita ještě při odletu nebyla znát. „Na všechny nás to dýchne, až dorazíme tam,“ tušil Vaclík.

Také reprezentanti se nevyhnuli před odletem debatám o bezpečnosti, která patří mezi nejčastější témata v souvislosti se šampionátem. „O bezpečnost hráčů se tolik nebojím. Spíš jde o to, aby se ochránila velká masa fanoušků. Věřím, že se Evropa dobře připravila,“ uvedl obránce Michal Kadlec .

VŠE O EURO 2016 ČTĚTE ZDE >>>

Základně Čechů v Tours se povodeň těsně vyhnula, stadion je jejich
Video se připravuje ...

Podívejte se do kabiny české reprezentace v Tours
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud