21. března 2017 • 17:49

Se Schickem na Litvu nepočítáme, řekl Jarolím. Po přípravě zúží kádr

Autor: jam, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Určitě si od něj trenér Karel Jarolím hodně sliboval, v hlavně už kolem něj stavěl českou ofenzivu. Jenže pochroumaný kotník Patrika Schicka stále vyžaduje léčbu, mladý forvard italské Sampdorie středční přípravu s Litvou (18:00, ONLINE iSport.cz) vynechá. "Chtěl bych, abychom si zvedli sebevědomí," prohlásil kouč národního týmu na úterní tiskové konferenci.



Co si slibujete od přípravy s Litvou?
"Věřím, že se dobře naladíme na neděli, i když je mi jasné, že zápas bude mít jiný charakter než v San Marinu. Teď jsme se čtyři měsíce neviděli, to je vždy komplikované. Navíc času moc není. V pondělí byla jen regenerace a v den zápasu si ještě něco málo vyzkoušíme. Věřím, že k tomu kluci přistoupí s chutí a zaměříme se na to, co nás potká v San Marinu."

Co víte o soupeři?
"Viděl jsem dvě utkání, Na Slovensku a se Skotskem. Slováci proti nim byli hodně produktivní. Mají tam celkem šikovné hráče, jsou organizováni, ale mají problém ve finální fázi. Podcenit je ale v žádném případě nemůžeme.“

Je pro vás důležitější předvedená hra, nebo výsledek?
"Fotbal se hraje na výsledek, ale dá se k tomu doklopýtat všelijak. Proto bych byl rád, abychom si mohli říct, že jsme utkání odehráli kvalitně."

Úkol pro reprezentaci: Najít střeleckou formu
Video se připravuje ...

Jak vypadá Patrik Schick , který na sraz přijel s poraněným kotníkem?
"Zatím s Patrikem nepočítáme, ve čtvrtek dopoledne budeme moudřejší. Podle toho se rozhodneme, co bude dál. Ve fotbale to tak holt je, že přicházejí zranění. Patrik by jinak do zápasu zasáhl."

Vypadne někdo z nominace na San Marino?
„Chceme tam mít rezervu do zítřejšího zápasu. Uvidíme, jak to bude potom. Teď je nás o jednoho hráče navíc, do San Marina pojedeme ještě s užším kádrem než je 23 hráčů. Ale to je ještě předčasné.“

Je důležité, abyste v přípravě nabrali sebevědomí?
„Byl bych rád, kdybychom si zvedli sebevědomí. Je to o gólech a bez nich nemůžeme vyhrávat. Pokud chceme mít o co hrát i v průběhu pozimu, tak musíme zvládnout nejbližší zápasy.“

Těšíte se na zápas před vyprodaným stadionem v Ústí?
"Horší než v Mladé Boleslavi to být nemůže. Lidé jsou tu natěšení, tak je snad potěšíme."

Fiasko z Boleslavi nehrozí. V Ústí je vyprodáno, hráči se těší
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud