21. března 2017 • 19:44

Fiasko z Boleslavi nehrozí. V Ústí je na Česko vyprodáno, hráči se těší

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká fotbalová reprezentace se poprvé představí v utkání na stadionu v Ústí nad Labem. Fanoušci mají o přípravný duel s Litvou (středa 18:00 ONLINE na iSport.cz) zájem - čtyřtisícový stadion je dopředu vyprodaný a čeká se velmi solidní kulisa. Rozhodně lepší, než jak to vypadalo v listopadové přípravě s Dánskem v Mladé Boleslavi.



 "Horší, než to bylo v Boleslavi, to snad být nemůže. Lidi jsou natěšení, doufám, že je i potěšíme výkonem na hřišti," prohlásil den před zápasem český reprezentační trenér Karel Jarolím .

V polovině listopadu hrál národní tým přípravu s Dánskem, atmosféra zápasu ale byla velmi špatná. Kvůli nepříznivému počasí i pozdějšímu startu utkání přišlo na stadion v Mladé Boleslavi pouze 1763 diváků, což je na reprezentační duel nedůstojné.

V Ústí, kde se česká reprezentace představí fanouškům poprvé, by to mohlo být ve středu lepší. Hodně fanoušků přišlo i na předzápasový otevřený trénink, na zápas s Litvou bude vyprodáno, tedy návštěva okolo 4 tisícovek diváků.

Fiasko z Boleslavi nehrozí. V Ústí je vyprodáno, hráči se těší
Video se připravuje ...

"V Ústí jsem dosud byl jen za rodinou, protože tu mám příbuzenstvo. Reprezentace je tu poprvé, je to malý stadion, ale je lepší hrát na menším, kde je plno, než na velkém bez lidí. Takže se na to osobně těším," prohlásil kapitán týmu Tomáš Sivok .

„Velmi rádi se našim fanouškům ukážeme na úplně novém místě. Vstupenky se rychle vyprodaly, což je určitě známkou toho, že reprezentační utkání bude zajímavou událostí pro celý ústecký region,“ přidal se gólman Tomáš Vaclík .

Národní tým bere utkání s Litvou jako velký test na nedělní důležitou kvalifikaci, kterou čeští fotbalisté hrají v San Marinu.

Úkol pro českou reprezentaci v Ústí: Najít střeleckou formu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud