17. července 2015 • 15:25

Liberec vyzve v Superpoháru Plzeň. Přímý přenos sledujte na iSport.cz

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
Zlatá generace vozila tituly odjinud. Hrát v Praze, zvítězíme taky, věří Reichel
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mistrovská Viktoria Plzeň proti vítězi Poháru FAČR Slovanu Liberec. Prestižní duel o český Superpohár bude pro oba týmy zároveň generálkou před ligou i evropskými poháry. Napínavý zápas budete moci sledovat v sobotu od 19:15 v exkluzivním PŘÍMÉM PŘENOSU na webu iSport.cz. Už v průběhu utkání se pak můžete těšit na sestřihy nejzajímavějších momentů.



Zatímco Viktoria Plzeň si v minulém ročníku Synot ligy došla pro ligový titul, Liberec zažíval dlouho sezonu hrůzy. Po výborném finiši se ovšem zachránil a navíc si došel pro triumf v Poháru FAČR. Díky tomu vyzve ligového mistra v souboji o Superpohár.

Favoritem je každopádně Plzeň. A to i díky tomu, že bude hrát na domácí půdě. Boj o český Superpohár se totiž odehraje v Doosan Areně, kde Viktoria pravidelně poráží jednoho soupeře za druhým.

Severočeši s novým trenérem Jindřichem Trpišovským, pro kterého půjde o soutěžní premiéru na lavičce Slovanu, udělají všechno pro to, aby favorita překvapili.

Duel o český Superpohár začíná v sobotu v 19:15 a vy ho budete moci díky webu iSport.cz sledovat v PŘÍMÉM PŘENOSU. Během utkání se navíc budete moci podívat na všechny góly i zajímavé momenty v jednotlivých videích.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud