29. srpna 2014 • 23:55

Rada: Důvěra vedení není moje starost, já s týmem pracuji dál

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeho tým se dočkal prvního bodu v sezoně, přesto se dál řeší jeho budoucnost u fotbalistů Jihlavy. "To není moje starost," prohlásil ale po remíze 0:0 s Českými Budějovicemi kouč Petr Rada.



"Lehkost jsme neměli. V první půli jsme měli šanci, ale když nemáte lehkost, projevuje se to právě na tom, že v koncovce máte křeč," uvedl Rada po domácí remíze s Českými Budějovicemi 0:0.

"Nevyhráli jsme, ale chtěli jsme to za každou cenu a na hráčích to bylo vidět," cenil si přístupu svých svěřenců Rada. Jeho tým také postavil již několik nových posil. V základní sestavě nastoupil obránce Matěj Hybš a ofenzivní záložník, či útočník Marián Kovář. Ani oni však vytoužené tři body Jihlavě nepřinesli.

KOMPLETNÍ SESTŘIH: Jihlava - České Budějovice 0:0
Video se připravuje ...

Trenér Rada si toho byl moc dobře vědom. Vítězství totiž klub z Vysočiny potřebuje jako sůl. "Výsledek je zklamáním. Chtěli jsme to zvládnout, jenže po přestávce jsme si moc šancí nevytvořili," říkal zklamaně po utkání. Otázka padla i o jeho budoucnosti u jihlavského klubu.

"Jestli mám důvěru vedení? To není moje starost. My budeme pracovat normálně dál. Situace, které jsme si vytvořili v loňské sezoně a dokázali je proměňovat třeba jen tím, že jsme jen nastavili nohu, teď bohužel neproměňujeme," ví Rada je hlavní klíč k úspěchu.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud