5. května 2016 • 19:15

Oslavy Plzně? Strhlo mě to, smál se Horváth. Krejčí si obarvil hlavu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Režim oslav už byl ukončen. Fotbalová Plzeň si užila obhajobu titulu pořádně, ale teď už se prý svědomitě chystá na nedělní duel proti Mladé Boleslavi. Průběh křepčení Viktoriánů popsal ve studiu O2 Sport asistent trenéra Pavel Horváth, který také hodnotil výhru a postup Realu do finále Ligy mistrů.



„Bylo to podobné, jako když jsem hrál,“ konstatoval Pavel Horváth . „Musím říct, že ten průběh, zisk posledního potřebného bodu, jsem si na lajně užíval s odstupem,“ přibližovala své pocity klubová legenda, která se po ukončení hráčské kariéry přesunula (s odbočkou přes Domažlice) na lavičku.

„Ale pak ty oslavy mě strhly, bohužel, nebo možná bohudík, jako ty předešlé. Čím jsi starší, tak tím lépe umíš slavit. Víš, do kdy slavit,“ usmíval se vyhlášený vtipálek ve studiu O2 sport a přiznal, že předsevzetí mu ale moc nevyšlo. „Mně se to letos moc nepovedlo, končil jsem později, což druhý den bylo samozřejmě znát,“ dodal.

Plzeňští mistři skandovali na balkoně, pustili se i do Sparty. Podívejte se!
Video se připravuje ...

Plzeň si zajistila titul v sobotu výhrou 2:0 s Baníkem a oslavy vypukly už na hřišti, hráči s fanoušky slavili i na balkoně stadionu a pak se přesunuli do svého oblíbeného restauračního zařízení Na Parkáně, kde se to tedy i Pavlu Horváthovi dost protáhlo…

V pondělí musel splnit mistrovský slib trenér Karel Krejčí, který si nechal obarvit hlavu do plzeňských barev. Hráči evidentně dostali delší volno, které třeba Matěj Končal a Patrik Hrošovský využili k výletu do Říma, odkud se pochlubili fotkou od slavného Colossea…

Pavel Horváth slaví titul s plzeňskými fanoušky
Pavel Horváth slaví titul s plzeňskými fanoušky

Tak jsme mistři, no a co...! Takhle Plzeň slavila čtvrtý titul
Video se připravuje ...

Hubník: Doufám, že teď se ještě zachrání Sigma
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Plzeň - Ostrava 2:0. Domácí slaví titul, Baník sestoupil
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud