2. května 2016 • 10:00

Kouč Krejčí má v Plzni důvěru. Mistři chtějí ulovit střelce Řezníčka

Autor: jav, kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ačkoli se v posledních týdnech spekulovalo o možné změně na postu hlavního trenéra ve Viktorii Plzeň, pozice Karla Krejčího zůstává pevná. Vedení klubu sice nebylo spokojeno s výkony, kterými se Západočeši během jara prezentovali, po zisku mistrovského titulu ovšem k rošádě nedojde. Viktoria ale bude chtít posílit kádr, podle informací Sportu si vyhlédla brněnského střelce Jakuba Řezníčka.



„V situaci, kdy tým vyhrál 16 ligových zápasů v řadě, to není téma,“ potvrdil deníku Sport zdroj dobře obeznámený se situací v klubu.

Krejčí má před sebou jednoznačný úkol, kterým je postup do základní skupiny Ligy mistrů, případně alespoň do play off. Pokud neuspěje, může ho potkat stejný osud jako předchůdce Miroslava Koubka, jenž byl po vyřazení s Maccabi Tel Aviv loni v létě odvolán.

Trenér Plzně Krejčí po titulu: Jsem šťastný a dojatý
Video se připravuje ...

Na stole ovšem nadále zůstává varianta, že by Krejčí mohl zamířit na zahraniční angažmá společně s Pavlem Vrbou . V takovém případě se ve Štruncových sadech nejčastěji skloňují jména Karla Jarolíma, Jindřicha Trpišovského a Romana Pivarníka.

Plzeň chce Řezníčka i návrat Bakoše

Vedení Plzně každopádně plánuje posílit mistrovský kádr pro novou sezonu. Podle informací deníku Sport by Západočeši velice rádi získali z brněnské Zbrojovky produktivního útočníka Jakuba Řezníčka, který má v tomto ligovém ročníku na kontě už dvanáct branek.

Plzeň - Brno: Šok pro Plzeň – Řezníček dal vedoucí gól Zbrojovky
Video se připravuje ...

V Plzni dobře vědí, že před bojem o postup do Ligy mistrů potřebují posílit ofenzivní vozbu a v Řezníčkovi vidí vhodného parťáka ke střeleckému fantomovi Michalu Ďurišovi. „Řezníček patří v naší lize k tomu nejlepšímu. Svými výkony rozhodně zaujal,“ potvrdil Sportu zdroj, který má blízko k dění v klubu.

Viktoria navíc nadále jedná o návratu Marka Bakoše, kterému po sezoně skončí v Liberci smlouva a pod Ještědem zatím nabídku nové nedostal. Pokud by se Plzni povedlo oba transfery uskutečnit, téměř jistě by to znamenalo odchod Jana Holendy.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje v Plzni? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Brno - Příbram: Řezníček zvýšil na 2:0, ale gól neslavil
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud