20. července 2016 • 04:35

Mourinho začíná čistku. Na prodej jsou čtyři hráči, Fellaini ale zůstane

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
  • José Mourinho začal úřadovat v Manchesteru UnitedJosé Mourinho začal úřadovat v Manchesteru UnitedFOTO: Koláž iSport.cz

    Tři hráče už v létě přivedl Manchester United a minimálně na příchodu ještě jednoho pracuje. Proto logicky musí dojít také na odchody. Trenér José Mourinho se již podle britského portálu Daily Record rozhodl, kdo bude muset Old Trafford opustit. Fanoušky ale dráždí, že mezi „vyvolenými“ není nepříliš oblíbený záložník Marouane Fellaini. Kdo by měl United opustit?

  • Juan Mata

    Záložník, 28 let

    Jeho konec by nebyl velkým překvapením. Mourinhovi se jeho styl nelíbil už v Chelsea, odkud musel na jeho přání Mata odejít. A vypadá to, že dostane Černého Petra znovu. United totiž přivedli na jeho pozici Henricha Mchitarjana. O Matu bude každopádně velký zájem, především ve Španělsku, ale také v Premier League.

    TOP 5 gólů Premier League: Jaká nádhera... Mata pálil ve vzduchu
    Video se připravuje ...

  • Bastian Schweinsteiger

    Záložník, 31 let

    První rok v United musí považovat za zklamání, hlavně vinou zranění toho moc nenahrál. Když šanci dostal, naznačil, že to nejlepší už má nenávratně za sebou. Německému reprezentantovi chybí hlavně rychlost. Záloha „rudých ďáblů“ je navíc poměrně přeplněná.

    Bastian Schweinsteiger Manchester United miloval odjakživa, jak dokazuje i jeho fotka s bratrem Tobiasem...Foto Twitter.com

  • Daley Blind

    Obránce/záložník, 26 let

    Do United si ho vytáhl trenér Louis van Gaal, který ho předtím vedl v nizozemské reprezentaci. Jenže v Anglii úplně nepřesvědčil. I přes jeho univerzálnost nejspíš bude muset tým opustit. Mourinhovi se na něm údajně nelíbí, že neoplývá rychlostí a technickou vyspělostí.

    Daley Blind v dresu Manchesteru UnitedFoto Reuters

  • Marcos Rojo

    Obránce, 26 let

    Ani on v dresu United dvakrát nepřesvědčil, navíc se neukázal zrovna jako zodpovědný fotbalista. A to Mourinho nesnáší, všichni jeho svěřenci musí plnit jeho pokyny do puntíku.

    Obránce Marcos Rojo je na seznamu možných odchodůFoto Profimedia.cz

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud