9. srpna 2009 • 13:26

Capello povolal Beckhama, na Owena se nedostalo

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velký comeback se nechystá. Trenér anglické reprezentace Fabio Capello nakonec nepovolal novou posilu Manchesteru United Michaela Owena. V anglické nominaci na středeční přátelské utkání v Nizozemsku naopak nechybí David Beckham.



Ačkoli Capello Michaela Owena na vlastní oči sledoval v přátelském utkání Manchesteru proti Valencii, devětadvacetiletého útočníka do nominace nakonec nezařadil.

Owenovi se přitom v novém působišti daří - v šesti přípravných utkáních už nastřílel čtyři branky. "Vybrali jsme ty nejlepší hráče. Michael má stále dveře otevřené. Věřím, že se dostane do formy, kterou měl před minulou sezonou," prohlásil Capello.

Fabio Capello. Talian, ktorý dáva anglickú reprezentáciu do vrcholnej formy. Fabio Capello. Talian, ktorý dáva anglickú reprezentáciu do vrcholnej formy.Foto čtk

Italský kouč anglické reprezentace v útoku upřednostnil čtveřici Wayne Rooney, Jermain Defoe, Emil Heskey a Carlton Cole. Owen si na reprezentační dres, který naposledy oblékl před 18 měsíci proti Francii, bude muset ještě počkat.

Capello do své nominace zařadil Davida Beckhama, který na utkání přiletí z Los Angeles. Anglický záložník se v zámoří dostal do formy, jeho povolání se očekávalo.

Mezi gólmany Capello překvapivě vynechal Davida Jamese z Portsmouthu. Toho přitom nedávno označil jako reprezentační jedničku. Na zápas v Amsterodamu však vybral trojici Ben Foster, Robert Green a Paul Robinson.

 

Nominace anglické reprezentace na přátelské utkání v Nizozemsku:

Brankáři:
Ben Foster (Manchester United), Robert Green (West Ham United), Paul Robinson (Blackburn Rovers)

Obránci: Wayne Bridge (Manchester City), Ashley Cole (Chelsea), Rio Ferdinand (Manchester United), Glen Johnson (Liverpool), Joleon Lescott (Everton), John Terry (Chelsea), Matthew Upson (West Ham United)

Záložníci: Gareth Barry (Manchester City), David Beckham (LA Galaxy), Michael Carrick (Manchester United), Steven Gerrard (Liverpool), Frank Lampard (Chelsea), James Milner (Aston Villa), Theo Walcott (Arsenal), Shaun Wright-Phillips (Manchester City), Ashley Young (Aston Villa)

Útočníci: Carlton Cole (West Ham United), Jermain Defoe (Tottenham Hotspur), Emile Heskey (Aston Villa), Wayne Rooney (Manchester United)

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud