19. března 2011 • 04:56

Marný boj Balotelliho: Tohle nikdy neobléknu!

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO: Fanoušky po celém světa baví Mario Balotelli měrou vrchovatou. Ke své smůle poněkud jinak, než by si on sám i jeho zaměstnavatel Manchester City představoval. Naposledy se italský fotbalistu „blýsknul“, když se na tréninku před zápasem s Dynamem Kyjev pokoušel navléci rozlišovací dres. Marně.



Hvězdný fotbalista přišel do anglického klubu z Interu Milán, který opustil po neshodách s koučem José Mourinhem. Po celé řadě incidentů se kontroverzní útočník rozhodl vítěze Ligy mistrů z loňského roku nechat ladem a zamířil na Ostrovy.

Ani tady však zrovna neperlí. Vlastě perlí, ale úplně jinak. Během několika utkání v dresu Citizens se stačil nechat dvakrát zcela zbytečně vyloučit. Poslední případ se mu „povedl“ ve čtvrtečním klání Evropské ligy proti Dynamu Kyjev, kdy zbytečným hrubým faulem oslabil svůj tým, který se následně z pohárů pakoval.

A to není jediný incident talentovaného hráče. Na tréninku anglického týmu se již mimo jiné stačil porvat se spoluhráčem.

Vyloučení Maria Balotelliho v utkání s Kyjevem
Vyloučení Maria Balotelliho v utkání s Kyjevem


To, co se mu však povedlo na předzápasovém tréninku s rozlišovacím dresem, muselo pobavit kromě samotného hráče snak každého. Pokud si někdo myslí, že fotbalisté příliš inteligence nepobrali, Balotelli jim to rozhodně nevyvrátí. Jeho marný boj s navlečením tréninkového trikotu skončil absolutním debaklem, který nezmírnila ani následná pomoc jednoho z členů realizačního týmu.

I druhé kolo totiž vyhrává rozlišovací dres. Zoufalou snahu tak Balotelli nakonec vzdává. Do dalšího kola postupuje jednoznačně rozlišovák.

Mario Balotelli bojoval s rozlišovacím dresem marně
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud