21. září 2015 • 17:49

Posila léta? De Gea! United zachránil exkluzivním zákrokem

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0

Nebýt formalit, mohl už nyní válet v Realu Madrid. Jenže brankář David de Gea si nakonec sen nesplnil a zůstal v Manchesteru United. Tam si mohou gratulovat. Čtyřiadvacetiletý Španěl hodil všechno za hlavu, podepsal novou smlouvu a podává skvělé výkony. To dokázal i v 6. kole Premier League na hřišti Southamptonu, kde vytáhl exkluzivní zákrok.



De Gea zažil horké léto. Kvůli neustálým spekulacím o jeho odchodu do Realu ho trenér Louis van Gaal nechal několik zápasů jen na tribuně. Poté, co přestup na poslední chvíli padl, ale španělský gólman získal své místo zpět. A zase září.

Proti Southamptonu si připsal De Gea hned několik skvělých zákroků. Výhru United zachránil dokonce v nastaveném čase. Jako z jiného světa pak vypadal jeho zákrok proti nebezpečné hlavičce. De Gea míč úžasně vytáhl levačkou.

„Posila léta? Jednoznačně David de Gea!“ tvrdí nyní s nadsázkou fanoušci i experti nejen v Anglii. Na fantastický zákrok i další gólmanské parády 6. kola Premier League se podívejte ve videu.

2436258:gallery:true:true

2436237:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud