6. června 2017 • 11:40

Totti chce prý dál hrát. Zájem je v USA, já bych ho vzal do Pescary, říká Zeman

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podle trenéra druholigové italské Pescary Zdeňka Zemana chce čtyřicetiletý Francesco Totti i po odchodu z AS Řím pokračovat ve fotbalové kariéře. Český kouč by legendárnímu útočníkovi rád dal šanci ve svém mužstvu.



Totti po minulé sezoně ukončil téměř pětadvacetiletou hráčskou kapitolu v A-týmu římského klubu, který mu nabídl místo funkcionáře. Dlouholetý kapitán ale prý ještě s fotbalem končit nehodlá a má blízko k odchodu do Spojených států amerických.

Legendární Francesco Totti se loučí s AS Řím, o víkendu odehraje poslední utkání
Legendární Francesco Totti se loučí s AS Řím, o víkendu odehraje poslední utkání

Zeman by svého bývalého svěřence z AS Řím rád viděl v Pescaře, kde by však musel nejprve absolvovat vstupní testy. "Vím, že ho chtějí v USA. Mluvil jsem s ním minulý týden a chce ještě hrát. Všechno záleží na podmínkách. Věřím, že stále hledá sportovní výzvu, a já ho rád přivítám na zkoušce v Pescaře," citovala Zemana italská média.

"Myslím, že by se ještě neměl spokojit s rolí ambasadora, potřebuje hrát a já doufám, že bude pokračovat v nějakém velkém klubu," dodal sedmdesátiletý trenér, který se do Pescary vrátil v únoru, ale sestupu nezabránil.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud