22. července 2015 • 12:00

Kadlec už pálil za Frankfurt, opilí fanoušci se pak rvali na hřišti

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový útočník Václav Kadlec se opět vrací do své bývalé formy. Po zotavení ze zranění kotníku, které si přivodil na ME do 21 let, rozhodl o výhře bundesligového Eintrachtu Frankfurt proti anglickému Leedsu 2:1.



Kadlec poprvé od svého zranění nastoupil do ostrého utkání a odehrál v přípravném duelu v Rakousku 29 minut. Do zápasu s Leedsem zasáhl v 61. minutě a v 74. už se radoval ze vstřelené branky, která rozhodla o těsné výhře Eintrachtu nad klubem z druhé nejvyšší anglické soutěže.

Po konci utkání bylo v rakouském Eugendorfu velmi živo. Fanoušci Leedsu, kteří byli ve značné převaze a posilněni alkoholem, napadli příznivce Eintrachtu.

Angličtí příznivci měli nad Němci značnou převahu.Foto Twitter.com

Podle informací německého deníku Bild se mělo jednat o sedm stovek Angličanů a stovku Němců. Policie po incidentu zadržela 20 osob. Kadlece a spol. se tento incident nedotkl. Oba týmy byly už dávno pryč ze hřiště.

Třiadvacetiletý útočník se do Frankfurtu vrátil po tříměsíčním hostování ve Spartě, kde během jarní části nastřádal devět ligových tref a jednu v poháru proti Jablonci. Velký zájem o jeho služby měl dánský mistr Midtjylland a šuškalo se také o Ajaxu Amsterdam, český útočník však zvolil setrvání v Německu a hodlá se porvat o místo v útoku.

Fanoušci Leedsu a Frankfurtu se střetli po přípravném utkání v Rakousku.
Fanoušci Leedsu a Frankfurtu se střetli po přípravném utkání v Rakousku.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud