14. září 2012 • 22:54

Miliardové posily Hulk a Witsel nepomohly, Zenit doma prohrál s Grozným

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Ani Brazilec Hulk nezabránil porážce Zenitu Petrohrad. V přímém souboji  s fotbalisty Těreku Groznyj prohrál souboj o první místo a přišel o vedoucí postavení v tabulce ruské ligy. K udržení čistého konta pomohl hostům i český obránce Martin Jiránek, ale kvůli zranění zápas nedohrál a v 65. minutě byl střídán.



Skvělý debut v dresu Těreku prožil brazilský útočník Aílton, jenž přišel před reprezentační pauzou z APOELu Nikósie a dnes dal v 85. minutě vítězný gól.

Ve čtvrté minutě nastavení přidal druhou branku Igor Lebeděnko, který skóroval počtvrté v tomto ročníku a je nejlepším střelcem čečenského týmu.

Zenitu nepomohly ani dvě posily, za které utratil téměř dvě miliardy korun. Brazilský útočník Hulk odehrál druhý poločase, ale neprosadil se. Premiéru v ruské lize si odbyl i belgický záložník Axel Witsel, jenž přišel do hry v 69. minutě.

Groznyj má před druhým Petrohradem náskok tří bodů, další utkání 8. kola se hrají o víkendu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud