31. července 2016 • 15:58

Postrach Kadlec! Útočník v Dánsku řádí, dal dva góly za šest minut

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak takhle by to šlo. Útočník Midtjyllandu Václav Kadlec v ligovém utkání proti Silkeborgu ukázal, že góly střílet nezapomněl. Tentokrát si přichystal hned dvojitý úder, kterým srazil odpor soupeře. Chvíli poté mohl s klidem střídat. Svůj úkol splnil na jedničku s hvězdičkou.



Není velkým tajemstvím, že Kadlec ještě neví, zda v dánském Midtjyllandu zůstane. Velký zájem o jeho služby má opět Sparta, ve které hrál od roku 2008 a dokázal v ní také neuvěřitelně ožít na hostování z německého Frankfurtu.

Od zimy je ale Kadlec hráčem Midtjyllandu. Na jaře se mu ovšem příliš nedařilo, nastoupil pouze do osmi zápasů a ani jednou se netrefil. Zádlo se, že dánské dobrodružství v klubu, kde posily vybírají pomocí pokročilých statistik, rychle skončí.

Jenže v nové sezoně je to jiný příběh. Kadlec si dobrými výkony řekl o základní sestavu a důvěru splácí. Jednou se prosadil v 1. kole dánské ligy a o necelé dva týdny později ho dokonce domácí hlasatel mohl hlásit dvakrát.

Kadlec svými góly doslova zničil Silkeborg. Ten po prvním poločase prohrával na půdě Midtjyllandu 0:1 a pokud si myslel na nějaký bodový zisk, český útočník mu to rázně vysvětlil. Góly dal ve 47. a 53. minutě. Za šest minut vymalováno.

Trenér dánského týmu tak mohl po Kadlecově představení v pohodě střídat a nechat odpočinout některé opory na čtvrteční odvetu 3. předkola Evropské ligy proti Videotonu. Dostalo se i na hrdinu dne.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud