12. února 2017 • 14:30

Děsivá zranění! Beka Barcelony vyřadil skluz, soupeř Realu si zlomil holeň

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Španělská La Liga nabídla v sobotu fanouškům skvělou podívanou. Padala spousta branek a diváci se museli bavit. Zároveň však došlo k dvěma nepříjemným momentům v duelu Barcelony s Alavesem a Osasuny s Realem. Katálánský klub přišel o beka Aleixe Vidal (vykloubený kotník) a soupeř Realu o obránce Tana (zlomená holenní kost).



První děsivý moment se odehrál v zápase Barcelony na půdě Alavesu. Za již rozhodnutého stavu v 85. Minutě se obránce Aleix Vidal pustil do souboje s domácím hráčem. Ten však proti němu šel skluzem a výsledek byl tragický.

Při pohledu na Vidalův kotník bylo jasno, že se jedná o vážné zranění. Jelikož Barcelona v tu chvíli už nemohla vystřídat, musela zápas dohrát v deseti hráčích, zatímco 27letý fotbalista mířil do místní nemocnice, kde byl okamžitě operován. Následná diagnóza zní pro katalánský velkoklub velmi špatně. Mimo bude Vidal až pět měsíců.

Alavés - Barcelona: Drsný zákrok Hernándeze vyřadil ze hry Vidala; Barcelona už nemůže střídat a dohraje v deseti
Video se připravuje ...

„To je strášné! Jsme z toho vážně zdrceni, Vidal je v kabině velmi oblíbený,“ neměl slov Sergi Busquets po výprasku 6:0, který Barcelona domácím nadělila. „Nyní je však na prvním místě Aleix, pak až výhra,“ myslel na svého kamaráda. Španělský fotbalista.

K ošklivému zranění došlo i ve večerním zápase Osasuny s Realem Madrid. Ve 13. Minutě se do souboje o míč pustili domácí obránce Tana a hostující záložník Isco. Fotbalista Realu byl však u míče o chlup dříve a stačil ho odehrát. Srážce s protihráčem už však nezabránil. Tanova noha se ošklivě zvrtla a odnesla to holenní kost.

Osasuna - Real Madrid: Drsná srážka Isca a Tana! Domácí bek si zlomil holenní kost
Video se připravuje ...

„Bylo to velmi nešťastné, když se naše kolena srazila. Ani jsem se nechtěl podívat, co se stalo. Bylo to velmi děsivé. Jen jsem slyšel, jak Tano sténá: Moje holeň, moje holeň,“ popisoval situaci autor vítězné branky. „Je mi ho velmi líto, ta srážka byla náhodná, přeji mu brzké uzdravení,“ dodal Isco.

Vidalův kotník vypadal opravdu děsivě
Vidalův kotník vypadal opravdu děsivě

SESTŘIH La Ligy: Osasuna - Real Madrid 1:3. O výhře rozhodl Isco
Video se připravuje ...

SESTŘIH La Ligy: Barcelona deklasovala 6:0 Alavés, prosadilo se celé hvězdné trio
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud