3. června 2015 • 20:30

Nákupní seznam Realu. Tyhle hvězdy chce přivést Benítez

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
  • Koho všechno si Benítez vyhlédl do Realu?Koho všechno si Benítez vyhlédl do Realu?FOTO: Koláž iSport.cz

    Sotva byl Rafael Benítez jmenován do funkce trenéra Realu Madrid, už myslí na přestupovou politiku. Není žádný troškař. Na seznamu vytipovaných hráčů má velmi zajímavá jména. Posily se týkají především ofenzivy. Podívejte se na hráče, které si podle britského deníku The Independent hodlá Benítez přivést do Madridu.

  • David De Gea

    David de Gea září v dresu Manchesteru UnitedFoto Profimedia.cz

    Manchester United
    brankář/24 let 

    O jeho odchodu z Ostrovů se spekuluje už delší dobu. Trenér „Rudých ďáblů“ Louis van Gaal dokonce už připustil, že v odchodu španělskému brankáři bránit nebude. V Realu by byl jedničkou, kapitán Casillas nemá stálou výkonnost.

  • Raheem Sterling

    Raheem SterlingFoto EPA

    Liverpool
    křídelní útočník/20 let

    Zajímavé jméno na nákupním seznamu madridského klubu. Sterling se v současné době dohaduje s Liverpoolem na detailech smlouvy a stále nemůže dojít k shodě. Skočí po něm Rafa? Na tiskové konferenci přiznal, že se o něj Real vážně zajímá.

  • Paul Pogba

    Paul PogbaFoto Reuters

    Juventus Turín
    záložník/22 let

    Francouzský záložník se vypracoval na výsluní v dresu Juventusu. Patří mezi nejžádanější záložníky současnoti. Letos se v dresu "Staré dámy" probil až do finále Ligy mistrů, poté co pomohl vyřadit právě Real. Ten si musí dát pozor. Zájem má také Barcelona.

  • Radamel Falcao

    Útočník Manchesteru United Radamel Falcao nevěří vlastním očím, jeho tým prohrál na hřišti Evertonu 0:3Foto Reuters

    Monaco
    útočník/29 let 

    Toho času nejobávanější útočník na světě. Po zranění ale stále nemůže najít svoji střeleckou pohodu, kterou měl v dresu Atlétika Madrid. Roční angažmá v Manchesteru United nebylo úspěšně a vrací se do Monaka. V Realu by mohl konkurenčně tlačit na Karima Benzemu.

  • Sergio Agüero

    Sergio Agüero se stal nejlepším střelcem v Premier League.Foto ČTK

    Manchester City
    útočník/27 let 

    Možná největší cíl letního přestupního období pro královský klub. Real se o podsaditého Argentince zajímal už několikrát. City ale nejlepšího střelce letošního ročníku Premier League jen tak nepustí. Každopádně by v Realu dělal útočníka číslo jedna.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud