27. července 2009 • 08:37

Ibrahimovič se dnes upíše Barceloně

Autor: ČTK, spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Švédský fotbalista Zlatan Ibrahimovič ještě dnes dokončí přestup z Interu Milán do Barcelony. V neděli přicestoval do Španělska, kde se podrobí lékařské prohlídce a poté podepíše s katalánským klubem smlouvu. "Těším se," řekl.



Podle agentury AP Barcelona za sedmadvacetiletého útočníka zaplatí 45 milionů eur, což z něj udělá nejdražší posilu v historii klubu.

Vítěz Ligy mistrů navíc do Interu pošle kamerunského střelce Samuela Eto'oa a na hostování do Milána uvolní záložníka Alexandra Hleba.

"Nemůžu se dočkat, až se stanou součástí bohaté historie klubu," uvedl natěšený Ibrahimovič, kterého Barcelona představí na dnešní tiskové konferenci v 18:30.

Odchovanec Malmö Ibrahimovič, který hrál také za Ajax a Juventus, hraje v Interu od roku 2006. "Nerazzurri" pomohl ke třem titulům a v uplynulé sezoně se s 25 góly stal nejlepším střelcem Serie A.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud