24. ledna 2016 • 20:40

NEpřátelák! V Argentině padlo PĚT červených, Tévez dostal hlavičku

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že fotbalová přátelská utkání nemají ten pravý náboj? To nemusí být vždy pravda. Když se totiž v přáteláku utkají odvěcí rivalové jakými jsou argentinské týmy Boca Juniors a River Plate, o vzrušení není nouze. V posledním vzájemném střetnutí padlo pět červených a největší hvězda domácích Carlos Tévez schytal od soupeře hlavičku.



I když šlo jen o přípravný zápas, byla to pořádná mela už od úvodu utkání. V 10. minutě putoval do sprch první hříšník, který šel do souboje se soupeřem nevybíravým skluzem a rozhodčí bez váhání tasil červenou kartu.

Obdobný případ se odehrál v 56. minutě, kdy další domácí hráč Bocy Juniors si vyšlápl na hráče River Plate, což rozhodčího vyprovokovalo k dalšímu vyloučení.

A to nebylo vše. Čím blíž směřovalo utkání k závěrečnému hvizdu, o to víc emoce plály. Od 78. minuty do 84. rozdal rozhodčí další tři červené karty! Jednu dostal obránce River Plate, který během několika vteřin udeřil hlavou domácí hvězdu Tévcze do obličeje a ještě napadl jeho spoluhráče.

VIDEO: Takhle atakoval obránce hvězdného Carlose Tevéze

Pořádná řež nepřinesla moc fotbalové krásy. Hosté vyhráli 1:0, když proměnili nařízenou penaltu. "Nikdo z nás se nechoval dobře," prohlásil bývalý útočník Manchesteru City Carlos Tévez.

V konečném součtu sudí rozdělil ve vyhroceném utkání 5 červených karet. Zápasy Bocy Juniors bývají dost nervózní, i když jde jen o přátelské utkání. Během tří dnů dostal přední argentinský klub 5 červených karet ve dvou přátelských zápasech. Fotbal v Argentině prostě není nuda ani při přípravě na sezonu.

VIDEO: Sestřih utkání mezi Bocou Juniors a River Plate

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud