3. března 2017 • 21:10

Hvězdy v pohybu? Juventus jde po Sánchezovi, Arsenal by chtěl Reuse

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalové kluby jdou do klíčové fáze sezony, ty nejlepší čeká boj v lize i evropských pohárech. Přesto už se musí pozorní šéfové dívat dopředu. Minimálně do léta. Opět se totiž očekává rušné přestupové období. Budoucnost už delší dobu řeší Arsenal a nejde zdaleka jen o trenéra Arséna Wengera. Dvě největší hvězdy totiž nechtějí podepsat nové smlouvy a je možné, že odejdou. Londýnský klub by na oplátku lovil jinde.



Arsenal se snaží už delší dobu prodloužil smlouvu Mesutu Özilovi a Alexisu Sánchezovi. Zatímco u německého reprezentanta se zatím o přestupu jinam zase tolik nemluví, chilský střelec registruje konkrétní zájemce. Tím největším je Juventus.

Podle italského deníku Corriere dello Sport poslal turínský celek do Londýna oficiální nabídku ve výši 30 milionů eur. To pravděpodobně nebude Arsenalu stačit, ale o prodeji nejspíš jednat bude. Sánchezovi totiž končí v létě 2018 smlouva.

Pokud tedy chce londýnský klub svou hvězdu pořádně zpeněžit, má poslední možnost. Samozřejmě za předpokladu, že se s Alexisem nedohodne na nové smlouvě. Juventus je ale údajně odhodlaný útočníka získat a má co nabídnout.

SESTŘIH Premier League: Arsenal - Hull 2:0. Čech chytal, Sánchez dal gól rukou
Video se připravuje ...

Hvězda za hvězdu?

Arsenal má každopádně podle britského deníku Daily Mail plán, jak případně Sáncheze nahradit. Z Dortmundu by rád získal o nic méně hvězdného Marca Reuese. O tom, že by Němec možná byl změně působiště nakloněn, se již mluví delší dobu.

Reus ale není jediným hráčem, o kterém se spekuluje jako o možné náhradě za Sáncheze. Z Lyonu už „kanonýři“ delší dobu (zatím neúspěšně) loví útočníka Alexandre Lacazetta, zájem napříč Evropou je pak o útočnou hvězdičku Porta Andrého Silvu.

Zatím jde převážně o spekulace, ale to, že se má fotbalový fanoušek opět na co těšit, je naprosto jasné...

SESTŘIH Ligy mistrů: Porto - Juventus 0:2. Hostům pomohla dlouhá přesilovka
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud