5. dubna 2012 • 04:00

Fotbal? Holky to chtěj taky!

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Třeba je podceňujete. Třeba si myslíte, že o fotbalu vědí houby. Jenže tyhle dívky by vás stoprocentně překvapily. Sport Magazín dal dohromady tři slečny, které propadly kouzlu fotbalu. Nedívají se na něj kvůli hezounům v dresu. Fandí jako chlapi. A rozumí mu taky jako chlapi. Přesvědčte se.



Server iSport.cz pro vás chystá novinku. Od příštího týdne vám bude přinášet pravidelné okénko fotbalové expertky, které můžete říkat třeba Lady Arsenal. Jméno londýnského klubu tady nezaznělo náhodně, zrovna jemu totiž studentka Pavlínka Běhounková fandí.

Roste procento žen, které fotbal nejen baví, ale umí o něm i dlouze mluvitFoto Barbora Reichová (Sport)

„Poprvé jsem o něm slyšela v dobách rychlíka Henryho. Když přišel Rosický, zase mě to trklo. Začala jsem sledovat výsledky Arsenalu, líbil se mi jeho útočný fotbal. Taky mi přišlo zajímavé, jak pracuje s mládeží,“ vypráví.

Od ženských na něco takového většinou není mužský fanoušek zvyklý. Pokud se už dívka na fotbal dívá, bývá to většinou z donucení. Jenže pozor – existuje i rostoucí procento žen, které fotbal nejen baví, ale umí o něm i dlouze mluvit.

Sport Magazín 6. dubna 2012Foto Archiv Sport

Potvrzují to poslední výzkumy i obyčejný pohled na tribuny. Připravte se – na fotbal se chystá sexmise, velká ženská revoluce.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud