28. května 2007 • 00:00

Mareček na šampionát nepojede

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká fotbalová reprezentace do jednadvaceti let se musí na červnovém evropském šampionátu v Nizozemsku obejít bez asistenta Vlastislava Marečka.



Česká fotbalová reprezentace do jednadvaceti let se musí na červnovém evropském šampionátu v Nizozemsku obejít bez asistenta Vlastislava Marečka. Ten na přelomu roku onemocněl rakovinou a podle výsledků pondělního vyšetření mu účast na mistrovství nebyla doporučena. Marečkovo místo u týmu zaujme Martin Hřídel, který naposledy působil jako asistent trenéra v prvoligovému Slovácku. Informovaly o tom internetové stránky svazu. Mareček, který společně s hlavním koučem Ladislavem Škorpilem působil u jednadvacítky od začátku roku 2004, se v lednu vzdal svého místa na lavičce teplických fotbalistů, ale během jarní části sezony s týmem "lvíčat" absolvoval všechny akce. Na vrcholnou událost ale nakonec odcestovat nemůže. Škorpil si na místo svého dlouholetého asistenta Marečka nakonec vybral Hřídela, s nímž spolupracoval už během společného působení v Liberci. Hřídel má zkušenosti jako asistent také z pražské Slavie a Panioniosu Atény, kde si jej vybral Josef Csaplár. Hřídel jako hlavní kouč pracoval i v druholigové Čáslavi, naposledy pak jako asistent Pavla Malury ve Slovácku. Hřídel se v roce 2003 objevil jako asistent Pavla Vrby na mistrovství Evropy dvacetiletých hráčů. Jednadvacítka má sraz po skončení dnešního závěrečného kola první ligy v Nymburku.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud