1. listopadu 2013 • 15:03

Podívejte se, jak mladí sparťané vypráskali Manchester United 3:0

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
SESTŘIH: Florida - Boston 1:5. Zacha dvěma asistencemi přispěl ke kanonádě, Pastrňák nahrával jednou
VŠECHNA VIDEA ZDE

To je cenný skalp! Fotbalisté Sparty do 17 let smetli slavnějšího soupeře Manchester United 3:0. V přípravném utkání na Slovensku se zaskvěl dvěma góly Matěj Pulkrab. Sparta o zápase informuje na svém oficiálním webu.



"Byl to velmi zajímavý zápas, s předvedenou hrou i konečným výsledkem jsme velice spokojeni,“ hodnotil utkání pro sparta.cz trenér Petr Havlíček.

Sparta v úvodu utkání ustála dva útoky Manchesteru United a ujala se vedení už po čtvrthodině hry. Střelecky se prosadil Filip Hašek. Do poločasu přidal další gól letenské sedmnáctky Matěj Pulkrab. A stejný hráč po chybě soupeře završil v 54. minutě skóre na 3:0.

VIDEO: Podívejte se na sestřih zápasu

Přípravný zápas, který sledovalo plné hlediště, se odehrál v Popradu na hřišti nového tréninkového centra. To bude zároveň sloužit pro účely mládežnických reprezentačních výběrů Slovenska.

„Byla to velmi dobře organizovaná akce, měli jsme veškeré potřebné zázemí a všichni se o nás hezky starali," pochvaloval si kouč Havlíček.

Sparta – Manchester United 3:0. Sparta – Manchester United 3:0.Foto spo

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud