Stanislav Hrabě
27. března 2015 • 21:33

Bratři Jarolímové se sejdou konečně v jednom dresu, povede je otec

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z HAMBURKU | Luxusní hotel Radisson Blu v Hamburku zvučel češtinou. Tolik fotbalových veličin českého národa se v něm už dlouho nesešlo. Však si toho také lovci autogramů považovali a bedlivě sledovali každé vozidlo, které před vchodem zastavilo. A byla to krásná auta. Černá BMW s připomenutím, že legenda německého klubu Hamburger SV David Jarolím v sobotu slavnostně loučí. Přijeli mu k tomu gratulovat bývalí spoluhráči z české reprezentace.  



Nikoli trenér Pavel Vrba, ale jeho kolega Karel Jarolím shromáždil největší reprezentační sílu českého fotbalu. Povolal na rozlučkový zápas svého syna Davida s německým klubem Hamburger SV skutečné veličiny, které v nedávné době dobývaly pro čest české trikolóry celou Evropu. „Kuka, Jankulovski, Šmicer,“ provázali fanoušci obdivnými hlasy každého ze vzácných hostů a hned nastavovali alba, aby si odnesli podpis na památku.   

„Tak vás všechny vítám,“ pozdravil trenér Karel Jarolím hráče, kteří přijali pozvání jeho syna Davida. Nejdříve však poučil o svých herních představách jeho a staršího Lukáše, jenž rovněž dorazil. Bratřím se tak splní jeden velký sen, že nastoupí společně za jeden tým a navíc na slavné Imtech Aréně.

„Tak bylo všechno jinak, hlavně, že to dobře dopadlo,“ vracel se ještě Vladimír Šmicer k nedorozumění, které jeho reprezentační dvojče Patrika Bergra posadilo málem do letadla úterního letu z Barcelonu do Düsseldorfu,  které se zřítilo na francouzské území. „Patrik se jenom z oslavy 60 let arménské legendy Chorena Oganesjana omluvil, že nechce kvůli tomuto neštěstí letět a oni to přetvořili,“ vysvětloval. „My se z El Clásica vraceli už v pondělí,“ upřesnil.

Nyní však myslí jen na to, aby Davidu Jarolímovi loučení nepokazil. Už jen sestava, která se sešla v lobby hotelu, byla náramně silná: brankáři Jaromír Blažek a Daniel Zítka, obránci Marek Jankulovski a Roman Týce, kanonýři Stanislav Vlček a Pavel Kuka. „Ahoj, Máro!“ vítali dalšího příchozího Marka Nikla. Jen Tomáš Ujfaluši postával poněkud opodál. Společně s Davidem Rozehnalem a Milanem Fukalem nastoupí totiž za domácí Hamburk.

„Oba týmy chtějí poskytnout divákům co největší šou,“ sliboval za všechny oslavence David Jarolím. Prodáno už bylo přes třicet tisíc lístků.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud